Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

FjellKæmpens 10-års jubileum!

22.august til 24.august

1.995,00kr-2.900,00kr

I år feirer vi hele 10 år med FjellKæmpen! Turen hvor det hele startet. Sammen skal vi til fjellparadiset i Espedalen, midt i den Norske fjellheimen. Her blir det turer og aktiviteter som danner magien FjellTid-stemning! Dette BØR du få med deg!

  • Magiske turopplevelser
  • Topptur med til Ruten med rå utsikt mot Jotunheimen, Rondane og kanskje Gaustatoppen
  • Intim og koselig atmosfære med FjellTid-stemningen
  • Turvenner for livet
  • Bålkos under stjernene
  • Bademuligheter rett ved kæmpen
  • Mulighet for turer meg egen SUP/Packraft/Kano/Kajakk
  • Fiske egen mat i et av landets beste fiskevann, Espedalsvatnet
  • Oppleve et lite stykke Norge som tatt rett utav et eventyr
  • Tilrettelegging og hjelp til telt/hengekøye-oppsett fra eksperter

 

Oppmøte: 22. august 2024 ved Verksodden i Espedalen i Sør-Fron

 

Les om våre Salgsbetingelser for forbrukerkjøp fra FjellTid.no her.

 

 

Hva skjer?

Vi i FjellTid har gleden av å invitere deg til en opplevelsesrik helg på Verksodden i Espedalen i Sør-Fron. Med et fyrverkeri av et turprogram, blir en jubilant verdig! I tillegg vil det komme mange overraskelser på program i kæmpen etter turene! Følg med! Programmet og tidene er veiledende og kan endres på underveis

 

.

 

Vi kommer til å være på Verksodden i Espedalen fra klokken 15:00 og står klare til å ønske deg velkommen til FjellKæmpens 10-års jubileum! Her vil du treffe blide, utadvendte, og inkluderende turledere som er eksperter i å rigge Kæmp, til å hjelpe deg å komme i orden. Ikke vær redd for å spørre om tips underveis. Turleder Hege har vært mye i dette område og gleder seg til å treffe deg!

Klokken 17:00 tar turleder Camilla deg med på en spennende ettermiddagstur til Gravholmen. Gravholmen i Espedalen, som er en skog- og lyngkledd fjellknaus, ble tatt i bruk på nikkelverkets tid, fra 1845. Dette er markert med en minnestein like ved inngangen til kirkegården. Stemningen og omgivelsene kan nok sies å være noe annerledes enn det man er vant til fra kirkegårder.

Klokken 19:00 inviterer vi deg til FjellKæmpens langbord for felles matlaging. Husk egen campingstol! Vi fyrer kullgriller like ved, og oppfordrer også deg til å ta med stormkjøkken/primus om du har dette.

Klokken 21:00 samles vi rundt det magiske FjellTid-bålet for litt informasjon vedrørende helgens elleville turprogram. Vi i FjellTid legger til rette for at du skal sitte tørt og i ly for vinden undre tarpene vi tar med. Ta gjerne med en ekstra tarp om du har det, så får vi det enda bedre. Her skapes FjellTid-stemningen og magien for helgen etableres.

Vi starter dagen med en herlig og felles Kæmp-frokost ved langbordet mellom klokken

08:00-09:30. Sørg for å ha kaffekoppen klar! Fredag kan du velge mellom hvilken aktivitet som passer deg best. Blir det en lett eller krevende fjelltur, eller har du lyst å bli med på vannaktiviteter på Espedalsvatnet? Dagens Fjellturer går fra Øvre Dalseter og innover Peer Gynts eventyrlige rike. Vi samkjører opp til bommen klokken 10:00 og deler oss der på hvor langt man ønsker å gå.

Bli med oss på rolig tur til Bingsbu med mulighet for topptur til Sprenpiggeng 1329 moh. Her kan vi få en fantastisk utsikt mot dalen og Jotunheimen. På klare dager i vest ser du Galdhøpiggen til venstre for Nautgardstind og Glittertind til høyre. Fra toppen av Sprenpiggen får du flott utsyn i alle retninger. Turen er en middels krevende tur som går gjennom skogen og videre opp på snaufjellet. Vi sikter på en deilig lunsj på Bingsbu varmebu.

Avstand: Ca 11 km totalt + 1 km opp til toppen av Sprenpiggeng

Bli med oss til toppen av Ruten 1517 moh. Når himmelen er klar kan man fra toppen av Ruten se det meste mellom Snøhetta i nord og Gaustatoppen i sør. I vest har man flott utsikt mot Jotunheimen og i øst kan man se Rondane. Vi går videre fra Ruten og ned til Bingsbu med mulighet for å svippe innom Sprenpiggeng. Dersom formen er på topp kan man også gå videre og tilbake til FjellKæmpen på Verksodden.

Avstand: Ca 15 km totalt + 1 km opp til toppen av Sprenpiggeng

Har du med egen kajakk, kano, packraft, SUP eller flytemadrass legger vi opp til vannaktiviteter på Valdrestjønna. Turleder Ivan er en ivrig fridykker og kommer til å lete etter FjellTid-fisken med snorkel og våtdrakt.

HUSK EGEN REDNINGSVEST!

Espedalsvatnet er også kjent for fisken i vannet. Har du med egen fiskestang hjelper turleder Magnus deg mer enn gjerne i gang med dette.

 

Har du våtkort og egen kajakk tar turleder Kjell Arne deg med på en lengre kajakktur på Espedalsvatnet ved 3-5 deltakere. Espedalsvatnet byr på mye spennende oppdagelser, blant annet 5000 år gamle hellemalerier en kun kan oppleve fra vannkanten. Klokken 19:00 samles vi for en særdeles hyggelig felles middag ved langbordet. Vi trekker ned til FjellTid-bålet etterhvert som vi blir ferdige med å spise og nyter kvelden under stjernene.

 

 

Uten mat og drikke duger FjellTid-helten ikke! Som seg hør og bør starter dagen med den herlig frokost på langbordet mellom klokken 08:00 og 9:30.

 

Klokken 10:00 møtes vi ved startstreken for dagens uforglemmelige FjellTid-rebus i regi av turleder Mårten. Vi kan love deg en dag med hysteriske gruppeoppgaver med mye latter! Vi har alltid lurt på hva FjellTiden er, kanskje vi får svar i år?

 

Klokken 16:00 samles vi langs FjellTid-bordet for et festmåltid. Vinnerlaget blir lansert ved FjellTid-bålet etter middag!

 

 

Dagen derpå for en FjellKæmp jubilant verdig krever litt tid, så vi nyter en deilig frokost før vi rigger ned årets hyggeligste FjellKæmp. Vi drar så i samlet flokk for dem som vil RETT TIL HELVETE! Opplev Nord-Europas største jettegryter i Helvete Naturpark. En tur ned i jettegrytene er en opplevelse av de sjeldne! For dem som vil avslutter vi med en spektakulær tur nedi dypet.

Fint å vite

Hund Ønsker du å ta med deg din firbeinte venn opp er du velkommen til dette, men på en betingelse at den til enhver tid holdes i bånd. Hunden må være like glad i sosialt samvær med andre FjellTidere og sauer/kveg, som deg selv.

Reisen opp

Detaljer om reisen opp finner du under “Sted” på dette arrangementet.

Detaljer

Start:
22.august
Slutt:
24.august
Pris:
1.995,00kr-2.900,00kr
Kategorier – Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, ,
Hjemmeside:
www.fjelltid.no

Arrangør

FjellTid AS
E-post
tur@fjelltid.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Espedalen Gjestehus
Venlivegen 17
Espedalen, Innlandet 2658
+ Google-kart
Telefon
40600650
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
IKKE MEDLEM – FjellKæmpens 10-års jubileum
IKKE MEDLEMSPRIS – Inkluderer parkeringsavgift, transport tur/retur parkeringsplass, teltavgift, ved, turer og aktiviteter som er beskrevet i programmet, samt turledere.
2.900,00 kr inkl. MVA
MEDLEM – FjellKæmpens 10-års jubileum
MEDLEMSPRIS – Inkluderer parkeringsavgift, transport tur/retur parkeringsplass, teltavgift, ved, turer og aktiviteter som er beskrevet i programmet, samt turledere.
1.995,00 kr inkl. MVA
Tilbake
FjellVeggen
Turer
Fordeler
0
Handlekurv