FjellTiden - FjellTid.no
Turtips
Elisabeth Sletten avatar

Spiterstulen – Leirvassbu

Nytt år, nye muligheter. Har du gått i Jotunheimen før? Kanskje det er turen for 2019? Her kommer ett tips til en rute du kan gå fra Spiterstulen – Leirvassbu.

Les mer »
Historie
FjellTid avatar

FjellTid-Ambassadør : Espen Lyseggen

Espen er en rolig person som trives godt i fjellet. Alt fra hyggeturer til langturer.Han ønsker å inspirere andre inn i friluftslivet, komme seg mer ut og nyte den fine naturen vi har. Alt fra søndagsturer til ekspedisjoner.

Les mer »
FjellTid
FjellTid avatar

KLAR FOR VINTEREN?

FjellTid tar sats og inviterer deg på hele 5 drømmeturer neste år, og flere kommer! Men start året med Skifesten på Danebu 24.-27.januar!

Les mer »
Historie
Mårten Juvastøl Havre avatar

FjellTid-året 2018

2018 går snart inn i historiebøkene. For mange vil dette være året da Avicii (Tim Bergling), Stephen Hawking og Stan Lee gikk bort. For andre vil det være året da prins Harry og Meghan Markle giftet seg, eller året da Den norske turistforening fylte 150 år, eller at André Bjerke ville fylt 100 år om han fortsatt hadde levd.

Les mer »
Turtips
Elisabeth Sletten avatar

Tips og triks til en bedre matopplevelse i skogen

Vi nordmenn vi er ofte veldig enkle i matveien. På tur smører vi med oss brødskiver med ost eller annet pålegg, uten å legge noe mer i det. Polarbrød i alle former og grovhet er også en av våte trofaste matpakkevarianter. Men, trenger vi virkelig å være så enkel når vi kan gjøre det lille ekstra for å få et gourmetmåltid? Og som får våre turvenner blir grønn av misunnelse og vann i munnen av? I dette innlegget er noen tips til akkurat dette.

Les mer »
FjellTiden
FjellTid avatar

FjellTid-Ambassadør : Sindre Kolbjørnsgard

Sindre er en eventyrer og fotograf som brenner for de store turene. De siste årene har han blant annet gjennomført turer som Canada- Norge i seilbåt (2 måneder) og krysset Island (21 dager, 640km). Gjennom Sindre sine innlegg får du føle på den vanvittige frihetsfølelsen og mestringen det er å være ute.

Les mer »
Turtips
Marte avatar

5 Fine ryggtraverser i Jotunheimen som ikke krever tau.

Toppturer i fjellheimen er noe av det som står høyest når været er godt og steinene tørre. Jo flere topper, jo bedre. Travers innenfor fjellsport betyr en horisontal strekning. Det å gå ryggtraverser er noe av det morsomste jeg vet. Favorittstedet mitt er selvfølgelig Jotunheimen. Her kommer det 5 forslag til fine ryggtraverser i Jotunheimen som ikke krever tau. Alt du trenger er litt pågangsmot og eventyrlyst.

Les mer »
Historie
Ingunn Karijord avatar

Eg gjer klart for topptur!

I førre veke brukte eg dagane og nettene til å gjere meg mentalt og fysisk klar for å gjennomføre nok ein topptur. Denne artikkelen handlar om at ein amatør førebur seg 🙂

Les mer »
Kongsvold
FjellTid
Redjo avatar

Eventyret på Kongsvold!

Kongsvold er definetivt et av destinasjonene som bør besøkes i løpet av din livsstid. Her finner du unik natur og moskus, som går hele vein opp mot Dovrefjell. Følg med på hva FjellTid har planlagt og hva du har i vente.

Les mer »
Historie
FjellTid avatar

FjellTid-ambassadør : Julie Gunstensen

Julie forelsket seg i fjellet. Som sørlending må man reise ganske langt for å finne tregrensa, og enda noen timer til for å finne fjell. Etter sin første tur i Rondane har hun fått ganske mange mil og høydemeter under føttene, og leter fortsatt etter nye opplevelser.

Les mer »

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×