FjellTiden - FjellTid.no
Historie
Helene avatar

Tur til Fanaråken

Fannaråkhytta, 2068 moh, fra Sognefjellshytta ned igjen til Turtagrø. Herifra har man en fantastisk utsikt over Hurrungane, Smørstabbreen og Jostedalsbreen. Kjent for sin fine soloppgang med 360 graders utsikt. Så hit måtte vi ta turen!

Les mer »
Historie
Elisabeth Sletten avatar

Alenetur med det bærbare huset

Sekken er en smule tyngre enn vanlig. Jeg har pakket med meg alt for mye unødvendige klær, masse mat og snop. Ettersom dette var min første alenenatt i naturen skulle jeg meske meg i godis. Jeg skulle virkelig kose meg.

Les mer »
FjellTiden
Silje Agdestein avatar

Naturen som medisin

Så lenge jeg kan huske har angsten vært en stor del av livet mitt. Jeg har ikke alltid visst hva det var eller hva som forårsaket det, men jeg har alltid vært redd, og som liten kunne jeg ligge våken hele netter å bekymre meg for alt mulig.

Les mer »
Historie
Hege avatar

Hjelpesløs

Hva skjer når du er alene på tur, plutselig sklir på en glatt stein og vrikker foten? Les den gripende historien om hvordan det føltes å ligge der hjelpesløs og alene, og ikke få tak i hjelp!

Les mer »
Historie
Helene avatar

Gråværsdag på fjellet

Det er blitt 10.august og jeg har langfri. Familien min har fortsatt ferie og er på sin 3.uke på vår hytte på Haugastøl, ved Hardangervidda. Det er meldt grått og regn de fleste dager, så tenkte å ta en liten oppsummering av vår dag søndag 11.august. Kan det være noe særlig på høyfjellet en grå regnværsdag?

Les mer »
Turtips
Marianne avatar

Sommerferien: Fra Haukeli til Gjende – Del 1

Som vi har ventet på denne sommerferien! For oss er ferien «hellig». Den tilfører livet så utrolig mye. De opplevelsene vi får sammen som en familie da, kan man leve på resten av året! Skulle virkelig ønske flere kunne se og få oppleve gleden med 30 dager på rad i telt. Magisk!!

Les mer »
FjellTid
Mårten Juvastøl Havre avatar

FjellKæmpen: Årets høydepunkt

Da jeg var med på min aller første FjellTid-tur, høsten 2017 fikk jeg høre om en Kæmp. En Kæmp der kveldene nytes rundt bålet, med god mat, godt drikke og snop. En Kæmp der vi er helt for oss selv og i ett med naturen. Dette pirret min nysgjerrighet. Hva var dette for en Kæmp?

Les mer »
Turtips
Espen avatar

Fra hav til fjell til hav

Målet med denne turen var å være helt alene i en ukes tid i noe av det vakreste Vestlandet har å by på. Så da jeg satt ved middagsbordet med kart over Hardangerjøkulen og Aurland foran meg, tegnet meg rute, hvor jeg skulle overnatte og hvor jeg kunne fiske, gikk det opp for meg at jeg skal faktisk være helt alene. Og jeg gleder meg!

Les mer »
Turtips
Helene avatar

Langturen fra Lillehammer til Dovrefjell vol.2

Langturen SAGA! Hele turen går opprinnelig fra Lillehammer i sør, til Dovrefjell og Snøheim i Nord. Slik turen er lagt opp starter den på Nordseter og går nordover på Ringebufjellet. Gjennom Rondane nasjonalpark og til Dovre, med Snøhetta som siste etappe. I forrige innlegg skrev jeg om den siste delen. Nå har vi fullført turen!

Les mer »
Turtips
Helene avatar

Langturen fra Lillehammer til Dovrefjell

Langturen SAGA! Hele turen går opprinnelig fra Lillehammer i sør, til Dovrefjell og Snøheim i Nord. Slik turen er lagt opp starter den på Nordseter og går nordover på Ringebufjellet. Gjennom Rondane nasjonalpark og til Dovre, med Snøhetta som siste etappe. Vi måtte dele turen inn i 2 separate turer, slik at det gikk opp med ferie.

Les mer »

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×