FjellTiden - FjellTid.no
Historie
Helene avatar

Gråværsdag på fjellet

Det er blitt 10.august og jeg har langfri. Familien min har fortsatt ferie og er på sin 3.uke på vår hytte på Haugastøl, ved Hardangervidda. Det er meldt grått og regn de fleste dager, så tenkte å ta en liten oppsummering av vår dag søndag 11.august. Kan det være noe særlig på høyfjellet en grå regnværsdag?

Les mer »
Turtips
Marianne avatar

Sommerferien: Fra Haukeli til Gjende – Del 1

Som vi har ventet på denne sommerferien! For oss er ferien «hellig». Den tilfører livet så utrolig mye. De opplevelsene vi får sammen som en familie da, kan man leve på resten av året! Skulle virkelig ønske flere kunne se og få oppleve gleden med 30 dager på rad i telt. Magisk!!

Les mer »
FjellTid
Mårten Juvastøl Havre avatar

FjellKæmpen: Årets høydepunkt

Da jeg var med på min aller første FjellTid-tur, høsten 2017 fikk jeg høre om en Kæmp. En Kæmp der kveldene nytes rundt bålet, med god mat, godt drikke og snop. En Kæmp der vi er helt for oss selv og i ett med naturen. Dette pirret min nysgjerrighet. Hva var dette for en Kæmp?

Les mer »
Turtips
Espen avatar

Fra hav til fjell til hav

Målet med denne turen var å være helt alene i en ukes tid i noe av det vakreste Vestlandet har å by på. Så da jeg satt ved middagsbordet med kart over Hardangerjøkulen og Aurland foran meg, tegnet meg rute, hvor jeg skulle overnatte og hvor jeg kunne fiske, gikk det opp for meg at jeg skal faktisk være helt alene. Og jeg gleder meg!

Les mer »
Turtips
Helene avatar

Langturen fra Lillehammer til Dovrefjell vol.2

Langturen SAGA! Hele turen går opprinnelig fra Lillehammer i sør, til Dovrefjell og Snøheim i Nord. Slik turen er lagt opp starter den på Nordseter og går nordover på Ringebufjellet. Gjennom Rondane nasjonalpark og til Dovre, med Snøhetta som siste etappe. I forrige innlegg skrev jeg om den siste delen. Nå har vi fullført turen!

Les mer »
Turtips
Helene avatar

Langturen fra Lillehammer til Dovrefjell

Langturen SAGA! Hele turen går opprinnelig fra Lillehammer i sør, til Dovrefjell og Snøheim i Nord. Slik turen er lagt opp starter den på Nordseter og går nordover på Ringebufjellet. Gjennom Rondane nasjonalpark og til Dovre, med Snøhetta som siste etappe. Vi måtte dele turen inn i 2 separate turer, slik at det gikk opp med ferie.

Les mer »
Historie
FjellTid avatar

Yoga + Padling = Sant

Hva skjer når to kvinner med lidenskap for to ulike aktiviteter møtes? Jo de slår seg sammen og lager et helt fantastisk konsept preget av sporty mindfulness. Les mer om hvordan kajakkinstruktør Tina Raisbæ og Yoga instruktør Elisabeth Sørum møtes.

Les mer »
FjellTid
FjellTid avatar

Hekta på tur + FjellTid = Sant

Vi i Nordens hyggeligste sosiale turnettverk har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner hektapatur.no! Vi synes dette er skikkelig kult og ønsker derfor å feire dette ved å ha en sommerkonkurranse!

Les mer »
Turtips
Marianne avatar

Setesdal

Sommeren 2013 hadde vi planlagt en 10 dagers vandretur i setesdalsheiene. Vi hadde planlagt godt, for i denne tiden var vi ikke så turvante. Det var rett og slett vår aller første hytte til hyttetur. Vi gledet oss stort!! Men i januar skjedde det en ulykke som skulle påvirke oss stort. Ville vi likevel klare å gjennomføre?

Les mer »

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter

×