Midtbyrunden med FjellTid

Ila Kirke

"Bytid" kan også være FjellTid! Bli med på en særdeles hyggelig spasertur rundt selve bykjernen i Trondheim.

Vintersamling på Gausta

Gaustatoppen Booking Kvitåvatnvegen 50, Rjukan

Bli med oss i FjellTid til kanskje en av Norges fantastiske skiperler Gausta. Vi legger opp til drømmeturer på ski og utsikten mot Gaustatoppen gjør hver tur til en enda større opplevelse.

Utsolgt! kr1389-kr2390

Vårskisamling i Jotunheimen

Tyinholmen Høyfjellstuer Eidsbugardvegen 1600, Vang

Gå ikke glipp av tidenes hyggeligste vårskisamling i hjerte av Jotunheimen. Med uforglemmelige skiturer, toppturer, god mat og drikke - Er du klar for en drømmehelg med FjellTid?

Kjøp Billetter kr4960-kr7104

Villmarkskæmp i Langsua

Liomseter Liumseterveien, Vestre Gausdal

Gå ikke glipp av en drømmehelg i Langsua Nasjonalpark, også kalt Jotunheimens forgård. Her skal vi ta teltet på ryggen og gå innover før vi rigger opp villmarksKÆMPEN! Denne turen er perfekt for deg som har lyst å lære mer om friluftsliv. Det blir lagt opp til trening i kart og kompass, matlaging på bål og innhøsting av Langsua sine skjulte skatter. 

Kjøp Billetter kr2995-kr3995

Familiekæmp i Jotunheimen

Tyinholmen Høyfjellstuer Eidsbugardvegen 1600, Vang

Bli med på en herlige familiekæmp sammen med FjellTid. Med Jotunheimen som vår lekeplass, eventyrlige fjellturer, god mat, nostalgisk atmosfære og ikke minst den uforglemmelige FjellTid-stemningen!

Kjøp Billetter kr1090-kr1690

Fanaråken Spesial!

Sognefjellshytta Sognefjellsvegen 4974, Bøverdalen

Bli med på en toppturopplevelse som er å regne som blant Norges klassikere – Fanaråken 2068moh! Breturen på vei opp er en opplevelse i seg selv! Sjekk ut hva du får på denne fantastiske turen!

FjellKæmpen 2021

Nesse setra Øvre Svatsum, Gausdal

Vi i FjellTid har gleden av å invitere deg til en opplevelsesrik helg på en av Norges vakreste og mest ærverdige setrer. Programmet er enda ikke helt klart, men du kan bli med og bestemme hva vi skal gjøre!

Kjøp Billetter kr1370-kr1930