UTSOLGT! Villmarkskæmp i Langsua

Liomseter Liumseterveien, Vestre Gausdal

Gå ikke glipp av en drømmehelg i Langsua Nasjonalpark, også kalt Jotunheimens forgård. Her skal vi ta teltet på ryggen og gå innover før vi rigger opp villmarksKÆMPEN! Denne turen er perfekt for deg som har lyst å lære mer om friluftsliv. Det blir lagt opp til trening i kart og kompass, matlaging på bål og innhøsting av Langsua sine skjulte skatter. 

kr2995-kr3995

Familiekæmp i Jotunheimen

Tyinholmen Høyfjellstuer Eidsbugardvegen 1600, Vang

Bli med på en herlige familiekæmp sammen med FjellTid. Med Jotunheimen som vår lekeplass, eventyrlige fjellturer, god mat, nostalgisk atmosfære og ikke minst den uforglemmelige FjellTid-stemningen!

Kjøp Billetter kr1090-kr1690

UTSOLGT! Fanaråken Spesial!

Sognefjellshytta Sognefjellsvegen 4974, Bøverdalen

Bli med på en toppturopplevelse som er å regne som blant Norges klassikere – Fanaråken 2068moh! Breturen på vei opp er en opplevelse i seg selv! Sjekk ut hva du får på denne fantastiske turen!

Kæmp Nord

Hulløya

Endelig har vi en Kæmp i Nord-Norge! Vi har gleden av invitere deg til FjellTids sommerkæmp sør i Narvik. Les mer og bli med! Dette blir et ekte turparadis!

Kjøp Billetter kr950-kr1590

UTSOLGT! FjellKæmpen 2021

Nesse setra Øvre Svatsum, Gausdal

Vi i FjellTid har gleden av å invitere deg til en opplevelsesrik helg på en av Norges vakreste og mest ærverdige setrer. Programmet er enda ikke helt klart, men du kan bli med og bestemme hva vi skal gjøre!

Kjøp Billetter kr1370-kr1930 -1 billetter left

Høstsamling på Grotli 14.-17.oktober

Grotli Høyfjellshotell

Vi har gleden av å invitere deg til en nasjonalskatt, rett ved Geiranger og Nordfjord, mellom to nasjonalparker! Bli med på årets høstsamling på Grotli 14.-17.oktober!

Kjøp Billetter kr1899-kr2790

Førjulshelg på Vaset i Valdres

Gomobu Fjellstue Valtjednvegen

Vi inviterer deg inn til Gomobu for litt førjulsstemning 9.-12.desember. Med kanskje sesongens første skiturer, bålkos under stjernehimmelen i lystig lag, er dette en førjulshelg du garantert vil huske lenge.

Kjøp Billetter kr1899-kr2890