Vi i FjellTid jobber utrettelig med gi deg mest mulig tilbake med FjellTid+ medlemskapet ditt. Her har vi samlet 10 gode avtaler:

1) FjellTid+ fordelen

Med FjellTid+ fordelen får du massevis av gode fordeler og rabatter på våre turer og arrangementer. I tillegg så er du vi svært takknemlige for å få din støtte til å fortsette å bygge dette eventyrlige turnettverket.

Se avtalen her!

 

2) Rabatt på Festivalpass på Rondaståk 2024

Fjellfestivalen Rondaståk har holdt det gående siden 2014, og arrangeres hvert år i midten av juni, med konserter, aktiviteter og tonnevis med hygge fra torsdag til søndag. Vi i FjellTid kommer til å være tilstede og gleder oss til å treffe deg! Med FjellTid+ medlemskapet sparer du 200 kr på festivalpass.

Se avtalen her!

 

3) Rabatt hos Fjellsport.no

Hos Norges ledende friluftsbutikk på nett får du 20% rabatt på kjente merkevarer som passer for bruk i Norge – for alle som er interessert i tur og friluft. Her finner du det råeste som kan kjøpes og produkter med god pris/nytte. Med FjellTid+ fordelen finner du garantert noe som passer deg.

Se avtalen her!

 

4) Rabatt på eventyrlig overnatting hos Woodnest Treehouse

På Woodnest får du en eventyrlig overnattingsopplevelse med hele 500 kr i rabatt. Woodnest gir deg det beste av norsk natur uten å gi avkall på hjemlig luksus og komfort. Innhyllet av natur er Woodnest en eksklusiv tretopphytte-opplevelse.

Se avtalen her!

 

5) Rabatt hos Fotoknudsen

Å ta vare på turminnene er selve essensen av FjellTid. Vi er stolte av å ha med oss Fotoknudsen med 40% rabatt på fotobok L og XL + 25% rabatt på alle andre produkter. Gjør noe mer med turbildene dine og spar penger hos Fotoknudsen.

Se avtalen her!

 

6) Rabatt hos Dale of Norway

Med unike nordiske mønstre og innovativ teknologi er Dale of Norway en ledende produsent av norske strikkegensere. Kompromissløs kvalitet og kontinuerlig forbedring siden starten i 1879 har gjort Dale of Norway til en anerkjent merkevare verden over. Med FjellTid+ medlemskap får du 20% rabatt hos Dale of Norway.

Se avtalen her!

 

7) Rabatt hos SeilNorge

Få vind i seilene, saltvann i håret og opplevelser for livet sammen med SeilNorge. Med med FjellTid+ medlemskapet sparer du 10% på unike seilturer i majestetiske fjorder og spreke aktiviteter. Med seilbåten som mobile base kommer du tett på naturen og får en unik tilgang til verdens råeste natur.

Se avtalen her!

 

8) Rabatt hos Norges største fiskebutikk, Skitt Fiske

Enten du er en ihuga sportsfisker som kun ønsker det beste eller kun fisker når du er på hytta sparer du 20% på å handle her. Skitt Fiske er Norges største på fiskeutstyr med et sortiment på over 60.000 produkter.

Se avtalen her!

 

9) Rabatt hos campingskjeden First Camp

Hos First Camp kan du campe året rundt, og alle destinasjoner innehar aktiviteter til både små og store. I Norge kan du benytte dine 15 % på overnatting hos First Camp Bø -Telemark og First Camp Gol – Hallingdal, som begge er helårsdestinasjoner, og hos First Camp Lunde – Telemark og First Camp Norsjø – Telemark som er sommerdestinasjoner.

Se avtalen her!

 

10) Rabatt hos Vipåtur

Det skal være gøy og ikke minst enkelt å komme seg ut på tur, og du skal heller ikke måtte betale unødvendig mye. Hos nettbutikken vipåtur.no får du hele 40% rabatt med FjellTid+ medlemskapet på praktiske og komfortable turklær til dame, herre, barn og baby i både nøytrale, men også i flere friske farger.

Se avtalen her!

 

KLIKK HER for å oppgradere til FjellTid+ medlemskap!

 

Om artikkelforfatteren:

Tomas

Tomas

Heisann. Mitt navn er Tomas og jeg er en av initativtakerne til FjellTid.no. Sammen så prøver vi å bygge Norges beste turnettverk. Lag gode FjellTid-presentasjoner på profilene, bli med i grupper, og engasjer deg 🙂 Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros setter vi stor pris på å høre fra deg! Ta og gjerne kontakt med meg dersom du bare vil ha en skikkelig god Fjellprat ;) Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden