Woodnest Treehouse

Spar 500 kr i rabatt på overnatting hos Woodnest Treehouse oktober - mars

Spar 500 kr i rabatt på overnatting hos Woodnest Treehouse oktober - mars

På Woodnest tror vi at tretopphytter, og eventyrene som følger med, er tidløse; ikke forbeholdt barn, men for mennesker i alle aldre. Vår drøm var å bygge en autentisk tretopphytte; en hytte oppe i ett tre! Woodnest gir deg det beste av norsk natur uten å gi avkall på hjemlig luksus og komfort. Innhyllet av natur er Woodnest en eksklusiv tretopphytte-opplevelse: Hver hytte har strøm, en liten kjøkkenkrok, høyhastighets-wifi, vannklosett og dusj. Hyttene er også utstyrt med gulvvarme som gir ekstra komfort på kalde høst- og vinternetter.

Er du på leting etter en romantisk helgetur? Eller et lite eventyr med gode venner? Woodnest er den perfekte utflukt for deg! Woodnest har to tretopphytter; begge med kapasitet til fire gjester. Inni hyttene vil du finne to dobbeltsenger. Tretopphyttene ligger i vakkert norsk skogsområde med utsikt over Sørfjorden i nydelige Odda by.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Guiding

FjellTid+ fordelen

Rabattkoden din til FjellTid sine turer og arrangementer finner du her!

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter