Jeg er ei rastløs og spontan Oslojente på 25 år. I fjor reiste jeg et halvt år rundt om i verden alene, og da jeg kom hjem til Norge igjen, så jeg på hjemlandet mitt med nye øyne.

Hei! Mitt navn er Martine, og jeg er så heldig at jeg har blitt spurt om jeg vil skrive her på Fjelltiden! Før ville jeg bare bort fra kalde, kjipe Norge, men nå var jeg nysgjerrig på det vakre landet med så mange forskjellige landskap. Et så lite land, med så mange kontraster! Fjell og fjorder, skog og strender. Jeg kjenner jeg blir stolt bare av å tenke på det.


Så i våres kjøpte jeg telt, sovepose og liggeunderlag for bursdagspengene mine. Jeg hadde ikke sovet i telt siden jeg var liten, og aldri alene. Jeg pakket backpackersekken på nytt, denne gangen med varmere klær, og masse mat.


Jeg visste ikke hvordan jeg ville like det å dra på tur ut i skogen alene, men etter flere turer med teltet i sekken, ble jeg tryggere på meg selv, skogen og mørket.


I sommer dro jeg på den lengste friluftsturen jeg har vært på så langt. Jeg haika nemlig fra Oslo til Lofoten! Etter fem dager satte jeg mine føtter på Svolvær. Å nå det målet var helt fantastisk. Å oppleve Lofoten var enda mer fantastisk. Etter to uker på tur var jeg tilbake i Oslo igjen.På det halve året jeg har hatt teltet mitt, har jeg sikkert hatt mer enn 30 netter ute i det fri. Naturen har blitt mitt fristed!
Mitt neste prosjekt er å sykle Norge på langs. Startskuddet går i midten av august 2018.


Jeg gleder meg til å dele mine tur- og naturopplevelser med dere!


Følg meg gjerne videre på Instagram @martine_grorud eller på bloggen min.


/ Martine Grorud 🙂

Om artikkelforfatteren:

Martine

Martine

Positiv humørspreder som er glad i reise og friluftsliv. Studerer friluftsliv og naturguide i Volda. Følg meg gjerne på Instagram: martine_grorud ☺️

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter