Fjellsport.no

20% Rabatt i nettbutikken til FjellSport.no

Fjellsport.no - Norges ledende friluftsbutikk på nett.

Vi tilbyr et bredt vareutvalg, høy kunnskap om det vi selger og god service. Produktene er kjente merkevarer som passer for bruk i Norge – for alle som er interessert i tur og friluft.

Hos oss finner du det råeste som kan kjøpes og produkter med god pris/nytte. Målet vårt er at du skal finne den beste løsningen for akkurat ditt behov. Fjellsport har kompetente medarbeidere som trives ute – det kan hende svaret på ditt spørsmål kommer fra en fjelltopp med mobildekning.

 

Vi er opptatt av kvalitet og funksjonalitet. Vi har fokus på merkevarer med den beste kvaliteten, de smarteste løsningene og gjerne til en god pris! Om det kommer noen nye, spennende blir vi hoppende glade og jobber hardt for å få de inn.

Rabattkoden gjelder ikke Norrøna, Härkila, elektronikk, pakkepris, «superdeal», outlet, kart, turmat og allerede nedsatte varer.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Vertical Playground AS

15% Rabatt i VPG (Vertical Playground) nettbutikk – Spesialbutikk for bratt frilufsliv!

Overnatting

Hytteutleie As

10% Rabatt på å leie Nyrenovert idyllisk storhytte på Kvitfjell

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter