Vipåtur

50% Rabatt hos Vipåtur

Vipåtur.no – størst utvalg av det populære turmerket MoveOn!

Det skal være gøy og ikke minst enkelt å komme seg ut på tur, og du skal heller ikke måtte betale unødvendig mye. Hos nettbutikken vipåtur.no får du praktiske og komfortable turklær til dame, herre, barn og baby i både nøytrale, men også i flere friske farger.

I nettbutikken finner du klær fra det populære turmerket MoveOn og barnemerket Salto til enhver sesong, både turbukser med ulike egenskaper, turjakker, ullundertøy, fleece og tilbehør som luer, ullsokker, buff og gamasjer. Både MoveOn og Salto er norsk design.

                      

Vi gleder oss til å se deg i nettbutikken vår!

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter