Tyinholmen Høyfjellstuer

Tyinholmen Høyfjellstuer

Losji og overnatting:

Som deltaker blir du innlosjert i komfortable hytter med rustikt interiør og solide møbler. Vi sørger for at du havner i en hyggelig hytte sammen med likesinnede FjellTidere.

Tyinholmen har et anerkjent kjøkken som tilbereder fjellmat som er basert på råvarer fra området. Spesielt populært er den utsøkte fjellørreten fra Tyinvannet eller kjøtt tilberedet av reinsdyrene som beiter i fjellene rundt Tyinholmen.

I hovedbygningen på Tyinholmen finner du mange hyggelige oppholdsrom inkludert resepsjon, spisesal, peisestue, bar og selskapslokaler. I salongen kan du trekke deg tilbake med en bok fra Tyinholmens lille samling med fjellitteratur. I underetasjen har er det dusjanlegg med badstue.

Deltakeravgift til FjellTid inkluderer:

* Tilgang til arrangementet
* Utvalg av ulike turer hver dag, satt opp av turledere
* Erfarne Turledere
* FjellTid-stemningen
*Fest og inkluderende stemning hele helgen

For å ivareta deg som deltaker på en best mulig måte og sørge for et sikkert arrangement har FjellTid alltid med mange gode turledere og organisatorer. På FjellTid-turer skal du oppleve noe unikt, bli ivaretatt og følge deg inkludert både før turen, på selve turen og etter turen.

Pakkeprisen inneholder:

* Seng i delt rom med oppredde senger.
* Frokost, med niste.

* Middag (torsdag til lørdag).

Kan jeg ha med hund?
På Vårskisamlingen i Jotunheimen kan du ha med hund, men hund er kun lov på utvalgte hytter,  oppgi derfor at du har med din 4 bente venn ved bestilling. Hunden forventes å bli med på alle turer som eier er med på. Husk at på våre FjellTid-turer er det båndtvang med hensyn til alle deltakere.

Reisen opp:

Buss:
Nor-way buss stopper på samme sted som beltebilene starter. Kommer du fra Oslo stopper Valdresekspressen få meter fra beltebilen.
Si gjerne fra til bussjåføren at du skal til beltebilen på Tyin når du går på bussen. Beltebilsjåførene har vanligvis kontakt med bussene før avgang og da vet vi at du kommer. Bestill Buss bilett
(NB!
Avganger merket ank/avg Tyinkrysset har bare forbindelse mellom Tyin og Tyinkrysset (4km) med taxi. Ta kontakt med JVB for å bestille taxi eller minibuss (fra kr 50,- per person)

Beltebil:
Tyinholmen har en enestående beliggenhet i den sydvestre delen av Jotunheimen, ved nordenden av fjellsjøen Tyin. I vintersesongen må du parkerer på Tyin. Herfra er det de klassiske Bombardier beltebilene som besørger transporten inn i Jotunheimen – fra Tyin til Tyinholmen og Eidsbugarden. Reisen er en opplevelse i seg selv! For å ta beltebilene må du selv sørge for at plassbestilling. Se bestill beltebil her på denne siden bestiller du både bagasje transport og finner viktig informasjon i forbindelse med Beltebilen transport inn til Tyinholmen 

Bil:
Hvis du kommer med bil finner du parkeringsplassen på høyre side av veien når du kommer fra Tyinkrysset. Parkeringsplassen er ubetjent. Betaling på parkeringsplassen skjer med SMS.
Vi oppfordrer samtlige til samkjøring. Ikke bare er det billigere, men også miljøvennlig og veldig veldig hyggelig! Finn noen å samkjøre med på FjellTid.no.
Klikk her for å få veibeskrivelsen (Google maps)

Avstander:

Fra Km Reisetid
Lillehammer 189 2 timer og 55 min.
Bergen 259 3 timer og 50 min.
Oslo 265 4 timer.
Tønsberg 329 4 timer og 40 min.
Trondheim 412 6 timer og 30 min.
Stavanger 437 7 timer og 25 min inkl. ferge.
Kristiansand 546 7 timer og 15 min.