0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Produkt Pris Antall Delsum
Snøheim turisthytte

Snøheim Turisthytte er en perle i hjertet av Dovrefjell, en av Norges mest majestetiske fjellområder. Plassert ved foten av den imponerende Snøhetta, er Snøheim en av de mest kjente og kjære hyttene for turgåere og naturelskere som søker eventyr i dette fantastiske landskapet.

Hyttens fasiliteter inkluderer en koselig spisesal som serverer velsmakende, hjemmelaget mat, samt komfortable soverom for de som ønsker å overnatte. Det er også muligheter for telting i nærheten av hytten for de som foretrekker det. Uansett om du tilbringer en dag eller flere netter på Snøheim, vil du bli møtt med gjestfrihet og varme fra vertskapet.

Ankomst:
For å komme seg til Snøheim fra Hjerkinn, kan man enten gå på vei eller sti. De fleste reiser forøvrig med shuttlebuss ifra Hjerkinn. I år må denne bussen bestilles i forkant av tur. Bestill her!

Slik kommer du til Hjerkinn:

Med bil: Hvis du reiser fra Oslo, kan du ta E6 nordover mot Trondheim. Hjerkinn ligger omtrent midtveis mellom Oslo og Trondheim. Følg E6 til du når Hjerkinn.

Med tog: Du kan også ta toget til Hjerkinn. Hjerkinn stasjon betjenes av Dovrebanen, som går mellom Oslo og Trondheim. Toget gir deg muligheten til å nyte vakre landskap mens du reiser gjennom Dovrefjell-regionen.

Med fly: Den nærmeste større flyplassen til Hjerkinn er Trondheim lufthavn Værnes, som ligger omtrent 250 km nord for Hjerkinn. Fra flyplassen kan du enten leie en bil eller ta et tog til Trondheim, deretter overføre til Dovrebanen som nevnt tidligere.