Rondaståk - Gålå Idrettsanlegg

FjellTid samarbeider med Rondaståk

Rondståk 2023

Om Rondaståk:
Fjellfestivalen Rondaståk arrangeres på Gålå i Gudbrandsdalen! Fjellfestivalen Rondaståk har holdt det gående siden 2014, og arrangeres hvert år i midten av juni, med konserter, aktiviteter og tonnevis med hygge fra torsdag til søndag.

Festivalområdet er på Gålå Idrettsanlegg, og alle konsertene vil foregå her, i likhet med noen av aktivitetene. Andre aktiviteter vil være i områdene rundt. Innsjekk er godt synlig og i direkte tilknytning til festivalområdet.

Overnatting:
Telt/lavvo: De fleste av våre gjester ligger i egne telt og lavvoer i campen tett på arenaen. Teltplass er inkludert i festivalbilletten. Tilgang på dusj, toaletter og (nesten) døgnåpen matservering.

Lavvo for utleie: I samarbeid med Aktiv i Lom tilbyr vi ferdig oppsatt lavvo med plass til åtte-ni personer (mest behagelig med seks-sju..). Prisen er kr. 4500,-. Send en mail til post@rondastak.no.

Svevetelt: Oppredd seng og frokost i tretoppene! Kontakt Marita i Eventyrlige Opplevelser på tlf. 90510068 eller send en mail til booking@eventyrligeopplevelser.no

Hytter: Kontakt vår samarbeidspartner Gålå Booking på booking@galabooking.no eller på tlf. 21422522.

Campingvogn/bobil: Gålå Alpin og Aktiv AS er eneste tilbyder av plasser til campingvogn/bil på Gålå. Ca. 20-30 minutter å gå fra festivalarenaen. Kontakt dem på post@gala-alpin.no

Slik kommer du deg til Rondaståk:
Det går ikke kollektivtransport opp på fjellet, så denne må besørges av hver enkelt. Et lite tips: still deg opp ved Vinstra Vegpark eller på Harpefoss med et «Jeg skal til Rondaståk, har du plass?»-skilt. Vi velger å tro at snille rondaståkere tar med andre snille rondaståkere!

Vinstra Taxi: tlf. 61 29 04 40
Drosjesentralen Sør-Fron: tlf. 61 29 67 00
Kvam Taxi: tlf. 61 29 41 47

Bil:
Adresse festivalarena: Lokkarsletta 3, 2646 Gålå.

Fra Vinstra Vegpark er det ca. 14 km opp til festivalområdet, og fra Harpefoss ca. 19 km. Vinstra ligger ca. tre mil sør for Otta, Harpefoss ca. sju mil nord for Lillehammer. Du kan også kjøre til Skeikampen og ta Peer Gyntvegen over fjellet derfra. Fra Skeikampen til Rondaståk må du regne ca. 1 time og 20 minutter kjøretid. Det er store parkeringsplasser litt bortenfor festivalområdet. Pris for parkering er kr. 50,– pr. døgn.

Behov for taxi?
Vinstra taxi: tlf. 61 29 04 40
Drosjesentralen Sør-Fron: tlf. 61 29 67 00
Kvam Taxi: tlf. 61 29 41 47