Åpningsfesten med våre turvenner i Vipåtur fortsetter! Delta i vår fantastiske Foto-konkurranse og vinn FjellTid-uniformen "Vi på tur" med FjellTid.

Har du lyst å vinne FjellTid-uniformen Vipåtur med FjellTid?

Alt du trenger å gjøre er å dele turbilder som viser at du er på tur sammen med andre. Vis oss hva dine turminner som vekker turgleder med #vipåtur

Del så mange bilder du selv ønsker. Juryen fra Vipåtur.no velger selv de 3 beste bildene! 1.Premie er FjellTid-uniformen Vipåtur med FjellTid. 2. 0g 3.premie er refleks og buff. 

 

 

Vi på tur ­– ja, alle kan dra på tur!

Det skal være lekende lett å komme seg ut på tur, både for store og små. Nettopp det ønsker ”Vi på tur” å bidra til.

Med merkene Move On og Salto tilbyr vipåtur et komplett turantrekk for store og små, uansett vær, situasjon og tid på året. Vipåtur får høre fra kundene at turtøyet har fine farger, er komfortabel, har en god passform til en hyggelig pris. For damer tilbyr vipåtur populære turbukser med høyt liv, og vi har et bredt utvalg av turbukser til herrer og turbukser til damer. For å holde deg ekstra god og varm til vinterdager kan du også sjekke ut vårt ulltøy.

 

 

Premien:

1.Premie er FjellTid-uniformen Vipåtur med FjellTid.

2. Og 3.premie er refleks og buff.  

 

 

Visste du at du får hele 20% rabatt på på hele nettbutikken til Vipåtur.no
Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder som handler at at du er på tur sammen med andre og vis oss oss hva som vekker dine turgleder. Du kan laste opp så mange turbilder du vil, men husk å merk dem med #vipåtur
  3. Siste frist får å delta er  søndag 14.november!
  4. Vinnerbildet blir valgt ut av Vipåtur og blir lansert tirsdag 16.november

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Vipåtur – Mila Shop AS

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #vipåtur.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Vipåtur – Mila Shop AS  stiller med 3 premier som inneholder en FjellTTid-uniform Vipåtur med FjellTid, samt to reflekser og buffer.  Vipåtur – Mila Shop AS vil kontakte vinnerene for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER SØNDAG 14.NOVEMBER 2021 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

Picture of FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden