Vi elsker å engasjere og inspirere! - og vi vet at det finnes mange fantastiske skribenter der ute! Send oss dine turhistorier. Kanskje det er din som havner i neste nyhetsbrev?

Er du glad i å skrive om de mange turopplevelsene du har hatt, eller kanskje du har noen lure tips å dele? Kanskje du allerede har en blogg før. FjellTiden er vår nyhetskanal og inspirasjons-side for nye opplevelser skrevet av FjellTidere for FjellTidere. Kanskje du er vår neste skribent? Send oss en tekst eller ta kontakt om du er interessert i å skrive for FjellTiden!

Som skribent blir din artikkel publisert på FjellTiden. Din artikkel for høy eksponering og mye synlighet! Vi elsker å distribuere turinspirasjon! Har du blogg fra før linker vi mer enn gjerne denne i artikkelen din, slik at også din blogg for besøk!

 

Skribent Elisabeth fra hennes reisebrev fra Svalbard.

 

Vi er interessert i alt som har med tur og aktivitets innhold som:

  • Turtips
  • Tips og triks til turen
  • Matoppskrifter
  • Opplevelser
  • Test av utstyr
  • og mye mye mer!

 

FjellTid-Tomas elsker når andre deler sine turhistorier. Her fra en vintersamling med FjellTid.

 

Det du må gjøre er å sende Tomas en mail med teksten din. Legg gjerne inn bildene dine slik at Tomas skjønner hvor de skal legges. Husk at bildene OGSÅ må sendes separat i så høyoppløselig kvalitet som mulig og helst liggende bilder.

 

SEND TOMAS MAIL MED BILDER OG TEKST HER!

Om artikkelforfatteren:

Picture of FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden