Vi i Vipåtur.no har gledene av å åpne årets 2.måned med ny fotokonkurranse i FjellTid-gruppa Hobby fotografene! Dagene blir lysere og med Samenes Nasjonaldag, Morsdag, Valentinsdagen og Vinterferie, blir det mange inspirerende motiver å dele. - Vi gleder oss!

Har du lyst å vinne Bodø turbukse levert av våre turvenner i Vipåtur?

Alt du trenger å gjøre er å bli med i FjellTid-gruppa Hobby fotografene dele turbilder som viser at du er på tur sammen med andre. Vis oss hva dine turminner som vekker turgleder med #hf_vipåtur

Del så mange bilder du selv ønsker i gruppa Hobby Fotografene. Juryen fra Vipåtur.no velger selv det beste bildet! Premien er en Bodø turbukse!

 

 

Vi på tur ­– ja, alle kan dra på tur!

Bodø er en tykkere turbukse som egner seg for vinter og høst. Den har innstramming i livet og fotåpning og kan da justeres etter eget ønske. Buksen har glidelås i hele siden med mesh, som gir gode luftemuligheter. Buksen har to stikklommer og to glidelåslommer. Buksen er vannavstøtende, er vindtett og har 4-veis stretch. En myk og bevegelig turbukse til dame og herre.

 

 

Visste du at du får hele 50% rabatt på på hele nettbutikken til Vipåtur.no
Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder i FjellTid-gruppa Hobby fotografene som handler at at du er på tur sammen med andre og vis oss oss hva som vekker dine turgleder. Du kan laste opp så mange turbilder du vil, men husk å merk dem med #hf_vipåtur
  3. Siste frist får å delta er  tirsdag 28.februar!
  4. Vinnerbildet blir valgt ut av Vipåtur og blir lansert i starten av mars.

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Vipåtur – Mila Shop AS

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #hf_vipåtur

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Vipåtur – Mila Shop AS  stiller med 1 premie som er en Bodø turbukse.  Vipåtur – Mila Shop AS vil kontakte vinnerene for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte i FjellTid AS og Vipåtur – Mila Shop AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER TIRSDAG 28.FEBRUAR 2023 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden