På starten av 90-tallet reiste Den franske backpackeren Charles Descotis til Bali og forelsket seg hodestups i menneskene og den balinesiske kulturen. Han var vandt til å reise rundt og bo i hengekøye. De lokale på Bali var dyktige håndtverkere med sans for kvalitet. Dette gav Charly muligheten for å produsere hengekøyer sammen med lokalbefokningen. Først for eget bruk, deretter til venner og kjente. Og nå produserer de hengekøyer til hele verden..

Charly og Ticket to the Moon har et stort hjerte for lokalbefolkningen. Det er gode arbeidsforhold med trygd, pensjon og en grunnlønn som er langt høyere enn minstelønnen. Alle ansatte er over 18 år og de har åtte timers arbeidsdag.

Ticket to the Moon har også et eget opplæringsprogram for balinesere som bor på gaten, for å inkludere de i arbeidslivet på fabrikken. Og flere av barna til de ansatte på fabrikken får dekket skolegangen av Ticket to the Moon.

Produksjon

Ved å bruke lokale råvarer og investere i innovative resirkuleringsmetoder, har TTTM som mål å ha en minimal påvirkning på miljøet. Materialer som blir til overs etter hengekøyene er produsert, blir til nye produkter som handlenett og ryggsekker.

Ticket to the Moon Foundation

Charly, grunnleggeren av Ticket to the Moon kom over den indonesiske Kodi-stammen i 2009. Tanken var å gi hjelp innen utdanning, bærekraftig økonomisk utvikling, fornybar elektrisitet og helsevesen. 14 År senere ser man stolt tilbake på dette samarbeidet som fortsetter takket være salget av hengekøyene.

 

Vi har inngått samarbeid med FjellTid og gir alle medlemmer 20% rabatt på utstyr hos Varri. Les mer om avtalen vi har her!
Ikke medlem enda? Kjøp et medlemskap i FjellTid du også!

Om artikkelforfatteren:

Ticket to the Moon Norge

Ticket to the Moon Norge

Varri AS er Norsk distributør for Ticket To the Moon hengekøyer, MSR og Therm-a-Rest friluftsutstyr, CAMP og Beal klatreutstyr og Opinel kniver.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter