Endelig! Etter ønske fra dere pusser vi nå opp og forbedrer FjellPraten! Vi har tatt en sniktitt på de nye funksjonene og hvordan det kommer til å se ut.

Den opppussende versjonen vil være raskere, enklere og mye bedre tilpasset både nettsiden og appen. I tillegg vil den ha nye og nyttige funksjoner som dages versjon mangler. Den nye versjonen har kostet oss mye, og vi håper derfor flere oppgradere seg til FjellTid+ medlemskapet slik at vi får gjort FjellTid enda bedre.

 

OPPGRADER DEG TIL FJELLTID+ HER!

Med den nye versjonen kan du enklere kommunisere med turvenner på FjellTid.no og oversikten blir langt bedre enn den forrige.

Velg selv om du vil skrive til en turvenn, eller bli med i en gruppechat. Skal du på for eksempel på turer vil gruppechat med de andre deltakerne bli veldig verdifullt. I tillegg vil Fjellpraten  inneholde ringe-funksjon, video-konferanse, og du kan merke meldinger du liker best.

Med andre ord så gleder vi oss masse til å komme i gang og skravle masse med den nye Fjellpraten! Gleder du deg?

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter