FjellTids nye samarbeidspartner Pinsj, ønsker et mer bærekraftig friluftsliv som er tilgjengelig for alle. Mindre utsyrspress og mer fokus på selve eventyret. Pinsj og FjellTid håper at du har lyst å bli med og bidra slik at vi sammen kan ta bedre vare på naturen og ressursene våre.

 

1) Du sparer penger og miljøet

Hvis alle skulle eid alt, hadde garasjen blitt full og lommeboka tom. I tillegg er det miljøet som betaler den store belastningen for alle nye ting som produseres. Nordmenn er allerede blant de i verden som bruker mest penger på sportsutstyr – dette er en trend som må snu om vi skal fortsette å ha glede av naturen.

 

2) Du har mulighet til å teste utstyr før du kjøper ditt

Noen ganger er det vanskelig å vite hvilket telt du faktisk trenger, eller om du kommer til å bruke kajakk like ofte som du ser for deg. Lån eller lei før du går til innkjøp, så er du sikker på at du sitter igjen med noe du har glede av og kommer til å bruke.

 

 

3) Menneskemøter og gode historier

Alt brukt utstyr har en historie, og de som leier ut er garantert interessert i å dele. Ikke minst får du med deg noen turtips på veien, og hjelp til hvordan du kan bruke utstyret.

 

Miljøvettreglene.

 

Vil du være med og gjøre fritiden din mer bærekraftig? Og samtidig utfordre bransjen til å satse mer på grønne tjenester og produkter?

Ta en titt på Pinsj sine sider og hold deg oppdatert på og orientert om Pinsj!

Om artikkelforfatteren:

Picture of Aleksander

Aleksander

Hei og hopp, glad i å dra på eventyr og trives best med logrende hale. Har tatt initiativ til den grønne plattformen Pinsj som er under utvikling, med tjenester som privat utleie, bruktsalg, utlån og redaksjonelt stoff om tur og bærekraft.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden