FjellTids nye samarbeidspartner Pinsj, ønsker et mer bærekraftig friluftsliv som er tilgjengelig for alle. Mindre utsyrspress og mer fokus på selve eventyret. Pinsj og FjellTid håper at du har lyst å bli med og bidra slik at vi sammen kan ta bedre vare på naturen og ressursene våre.

 

1) Du sparer penger og miljøet

Hvis alle skulle eid alt, hadde garasjen blitt full og lommeboka tom. I tillegg er det miljøet som betaler den store belastningen for alle nye ting som produseres. Nordmenn er allerede blant de i verden som bruker mest penger på sportsutstyr – dette er en trend som må snu om vi skal fortsette å ha glede av naturen.

 

2) Du har mulighet til å teste utstyr før du kjøper ditt

Noen ganger er det vanskelig å vite hvilket telt du faktisk trenger, eller om du kommer til å bruke kajakk like ofte som du ser for deg. Lån eller lei før du går til innkjøp, så er du sikker på at du sitter igjen med noe du har glede av og kommer til å bruke.

 

 

3) Menneskemøter og gode historier

Alt brukt utstyr har en historie, og de som leier ut er garantert interessert i å dele. Ikke minst får du med deg noen turtips på veien, og hjelp til hvordan du kan bruke utstyret.

 

Miljøvettreglene.

 

Vil du være med og gjøre fritiden din mer bærekraftig? Og samtidig utfordre bransjen til å satse mer på grønne tjenester og produkter?

Ta en titt på Pinsj sine sider og hold deg oppdatert på og orientert om Pinsj!

Om artikkelforfatteren:

Aleksander

Aleksander

Hei og hopp, glad i å dra på eventyr og trives best med logrende hale. Har tatt initiativ til den grønne plattformen Pinsj som er under utvikling, med tjenester som privat utleie, bruktsalg, utlån og redaksjonelt stoff om tur og bærekraft.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter