I en tid med mange spennende endringer søker vi etter flere som kan spre turgleder på FjellTid.no i harmoni med vår voksende Instagram-profil. Er du vårt nye fjellfjes?

Du må være utadvendt og leken, samtidig som du elsker å spre turinspirasjon fra både nær og langturer. Ditt budskap skal gi en smitteeffekt for alle som er nysgjerrig på FjellTid.no, og på hva det vil si å skape et hyggelig turnettverk.

 

Preikestolen

 

“Bær hver dag en kurv med grus til samme sted, og du kan bygge et fjell…” 

 

Sammen med et fantastisk team skal dere hjelpe til å bygge opp Nordens hyggeligste turnettverk. Gjennom ditt engasjementet på FjellTid, i form av å dele turbilder, være aktiv i grupper og legge til turvenner, skapes det en enorm aktivitet som bidrar til et spennende felleskap på FjellTid.no

 

 

Din innsats som ambassadør for oss kan være starten på en spennende reise.
Med over 74 000 følgere og over 450 000 besøk i uka på Instagram, blir bildene dine sett av mange tusen. Er du den rette vil du få muligheten til å teste turutstyr, dekke turer og forme konseptet videre! Noen av våre tidligere ambassadører har kommet langt, og noen lever av å dra på tur i dag. Andre sin motivasjon er å ta del i et konsept, som vi alle er så veldig glad i.

 

 

Ikke alle kan være vårt fjellfjes utad, men vi kan alle bidra. Velg mellom måneds -eller års medlemskap og start med å bygge opp en spennende profil med masse turbilder, nye som gamle! Ta så skrittet videre i turfølge og legg til de DU tenker kan assosieres med deg og det du driver med.

 

Har du gjort dette vil gjerne (fra venstre): Emile, Camilla eller Tomas høre mer fra deg. Eller du kan sende Tomas en e-post.

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter