Innrømmer at jeg ikke er så voldsomt glad i vinter og kulde. Men jeg vet at det meste kan øves opp. Som regnvær... før hatet jeg å ut i regn. Nå... Elsker det!

I dag var det -5 kalde grader på Notodden. Det er ikke mye. Og lite snø.. allikevel stopper det meg litt. Hvorfor!? Jeg fant ut at det bare er å snøre på seg brodder, få på klær og ut på tur.Notodden har en haug av muligheter. Og Eikeskar ligger praktisk til bak huset mitt.
Med riktig klær kjente jeg ikke noe kulde. Og jeg koste meg virkelig. Lyden av knirkende snø og den ekstra stillheten den første snøen gir til skogen… herlig!Vel oppe så angret jeg ikke ett sekund. Angret nesten for at jeg ikke hadde med noen vedpinner og litt te! Neste gang tenker jeg… For det blir en neste gang!


Lar du vinteren stoppe deg? Test ut en liten tur… Øv deg opp. Vinteren er ikke så værst.


Besøk gjerne bloggen min og følg med på Instagram @theaahs /Thea

Om artikkelforfatteren:

thea

thea

Jeg er turglad og løpeglad. I 2018 er målet å kombinere disse to interessene. Samtidig som vi i Notodden turlag kommer ut med nytt kjentmannshefta med 15 nye klippeturer jeg gleder meg til å hente inn. De litt lengre turene står også på programmet

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter