Jeg har hele livet vært hysterisk redd orm. Dette har holdt meg unna skog, fjell og høyt gress.. Frem til ca 2014. Så min eldste datter ble aldri tatt med på tur. Dessverre.

Min 9 åring derimot. Han må med. Han er overhodet ikke av den som elsker det mest. Han går ikke Besseggen, Gaustatoppen og slike turer. Men han blir med meg å tar turbokoder med barnasturlag og kjentmannsmerker med Notodden turlag. Greie turer i nærområdet.


For jeg syntes det er viktig at turopplevelsen skal være fin. Jeg har ikke tall på hvor mange gråtende barn jeg har møtt på tur. Til og med nattvandringa på Gaustatoppen var det en haug av barn, flere av disse gråt. De frøys og de lå å sov langs veien mens de ventet på buss ned igjen midt på natta. DA var jeg glad mine sov trygt hjemme i sengene sine.


Men nærområdet funker for min gutt. Han er ikke alltid like villig. Men det er rart å se hvordan humøret snur underveis. Vi er enige om at det er dette han vil huske når jeg blir en gammel dame. Turene og samtalene vi har sammen. Ikke hva han fikk av materielle ting.


På tur løper fantasien løpsk, vi har med en liten sjokoladebit, vi har fine samataler og kvalitetstid. Det er godt å være på tur sammen 😊

Om artikkelforfatteren:

thea

thea

Jeg er turglad og løpeglad. I 2018 er målet å kombinere disse to interessene. Samtidig som vi i Notodden turlag kommer ut med nytt kjentmannshefta med 15 nye klippeturer jeg gleder meg til å hente inn. De litt lengre turene står også på programmet

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter