Vi i FjellTid har gleden av å presentere vårt nye turprodukt som hjelper deg med å fjerne vond lukt i ​​sko, støvler, turklær, telt, tekstiler, sekk og mye mye mer. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det funker.

FjellTid-Tomas har alltid hatt problemer med sur og vond lukt i skoene. Det hører med til sjeldenhetene at de får stå i gangen sammen med de andre skoene.

– Jeg har prøvd det meste, men ingenting funker. Det lukter ikke godt i skoene mine, og det er til tider veldig flaut. Forteller Tomas. Han har testet FjellFresh og er svært fornøyd.

@fjellfresh

Sjekk ut vårt splitter nye turprodukt du bare MÅ HA 💫 Fjellfresh.no 🥰 #fjellfresh #fjelltid

♬ Shopping Time – Vin Music

– Et par dusjer og skoene lukter nøytralt igjen. Det er helt rått hvor godt det funker.

FjellFresh er en effektiv spray som ikke bare eliminerer bakterier, men også fjerner uønsket lukt, samtidig som den etterlater en behagelig duft. Den er også veldig effektiv mot vond lukt fra sigaretter, matlaging, søppelkasser/dunker, toaletter, garderober og mye annet. Enten du er på tur, i aktivitet eller andre situasjoner der dårlig lukt er uunngåelig, gir FjellFresh deg en friskere hverdag.

Fjelltid-ambassadør Linda har også fått testet FjellFresh. Hun tok med flasken på jobb og sprayet den i arbeidsskoene til arbeidsgutta. Hun jobber til daglig i et glassmesterfirma.

– Flere så nytten med en gang og ønsket å bestille, forteller hun.

Vi håper du med dette produktet vil bli kvitt irriterende vond lukt og få en friskere hverdag. Kanskje du til og med kan starte dagen med friske og “nye” sko?

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter