Nina er ei blid dame og trives best med tursko. Hun ønsker å gi av sin lærdom til andre som ikke har vert så mye i fjell og skog.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Nina 41, fra Trondheim velkommen som FjellTid-ambassadør.

 

 

Hvem er du Nina?

Jeg er ei blid dame, trives best med tursko på enn bysko. Opptatt av trivsel og trygghet når jeg er på tur. Hundene mine er med meg overalt hvor jeg drar på tur.

 

 

Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?

Ønsker å gi av min lærdom til andre som ikke har vert så mye i fjell og skog. Det trenger ikke å være så dyrt som mange tror, ei heller så skummelt. Det er ikke alltid lett, så fjellvettreglene må man lese gjennom for å forstå det. Om jeg da kan være en motivator, for at noen gjennomfører det hadde vert noe. Mange trenger å utfordre seg selv, og den mestringsfølelsen og gleden man får da er ubeskrivelig.

 

 

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?

Jeg ønsker å blant annet legge vekt på fjellturer, alene på tur, fisketur, jakt, fuglehunder, terrengsykling, hvordan jeg kommer meg frem, bekledning og planlegging, psykisk helse.

 

Her kan du bli bedre kjent med Nina på FjellTid 🙂

 

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter