Vi har samlet våre spektakulære turmål fra Senja på FjellTid sin Instagram-konto og ønsker å gi deg noen fortryllende turtips:

Turtips nummer 1: Tungeneset

Tungeneset er et vakkert og naturskjønt sted som er verdt å besøke for å oppleve den rå og uberørte naturen på Senja. Enten du er interessert i fotografering, naturopplevelser eller ønsker å fordype deg i den lokale kystkulturen, vil Tungeneset være en minneverdig destinasjon.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av FjellTid (@fjelltid)

Her er 5 grunner for at du må besøke Tungeneset:

  1. Tungeneset tilbyr en fantastisk utsikt over de majestetiske fjellene, det brusende havet og de dramatiske kystlinjene.
  2. Det er flere turstier som tar deg langs Tungeneset og gir deg muligheten til å utforske området til fots.
  3. Tungeneset er et populært sted for fotografer på grunn av den imponerende naturen og landskapet.
  4. På Tungeneset kan du også utforske den lokale kystkulturen. Det er et historisk fiskevær i nærheten, og du kan lære om tradisjonell fiskeaktivitet og livet langs kysten.
  5. På grunn av sin beliggenhet på vestsiden av Senja, kan du nyte de vakre fargene når solen går ned i horisonten.

Ankomst:
Denne turistattraksjonen ligger ved siden av den nasjonale turistveien på vestsiden av Senja. Veibeskrivelse finner du her!

 

Turtips nummer 2: Husfjellet (632 m.o.h.)

Husfjellet gir deg en flott mulighet til å utforske naturen på Senja og nyte det majestetiske landskapet fra fjelltoppen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av FjellTid (@fjelltid)

Fra denne toppen får du med deg det meste av fjelltoppene Senja har å by på. Utsikten mot nord er på bildet, Okshornan i den populære Ersfjorden. Husfjellet tilbyr flotte turmuligheter, og det finnes flere ruter som fører opp til toppen. Selv om det kan være krevende, belønnes du med en spektakulær utsikt over omgivelsene når du når toppen.

Husfjellet er en av de desidert mest kjente fjellturene på Senja, og gir en ekstremt flott utsikt utover fjell, fjord og hav. Og det er gjerne derfor dette er en av favorittene til dronning Sonja. Kanskje det er DEG med dine nye FjellTid-venner som bestiger Husfjellet 632 moh i sommer.

Ankomst:
Parker på Skaland, på yttersiden av Senja. Veibeskrivelsen finner du her!

 

Turtips nummer 3: Camp ved Segla

Med sin karakteristiske form finner du neppe noen mer spektakulære teltutsikter. Den ikoniske fjelltoppen Segla, finner du på yttersida av Senja.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av FjellTid (@fjelltid)

Ved å være ansvarlig og respektfull mot naturen, kan du nyte en flott teltopplevelse ved Segla. Nyt den spektakulære utsikten, stillheten i fjellet og den naturskjønne omgivelsene under ditt opphold.

Senja er en øy i Nord-Norge, her er et av mange steder du kan få oppleve midnattsolen. Bildet er tatt 03.57.

Under midnattsol må du heller stille klokka for å legga deg enn å stå opp.

Ankomst:
For å komme hit bør du parkere på Segla og Hesten turparkering. Veibeskrivelsen finner du her!

 

Senja er et reisemål som tilbyr en unik kombinasjon av spektakulær natur, kulturell arv og en avslappende atmosfære. Enten du er en natur- og friluftsentusiast eller bare søker en rolig og vakker destinasjon, vil Senja definitivt være verdt et besøk.

Har du vært på Senja eller kanskje du vil ta turen hit? Da bør du bli med i FjellTid-gruppa Tilbring sommerferien i Norge – turtips og del gjerne dine erfaringer!

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter