Det er et hav av hengekøyer på markedet og alle ser veldig like ut, men hvis du tar en nærmere titt på The Leaf hengekøye har de plukket de beste funksjonene fra ulike andre typer hengekøyer og laget deres egen. Dermed er denne unik, kanskje ikke med det første øyekast, men om du ser nærmere på den vil du legge merke til det.

 

 

The LEAF hengekøye dobbel m/myggnetting komplett med oppheng ble månedens test.

Det er blitt en ny trend de siste årene å sove i hengekøye. Du ser dem over alt. På stranden, i hagen, på balkongen og i marka. Du vil få et innblikk i de smarte funksjonene som denne hengekøya innehar i denne artikkelen. Se på bildene for forklaring. 

 

 

Stoffet til hengekøya er laget av slitesterkt 210T fallskjerm-nylon og er meget hurtigtørkende. Som på mange andre hengekøyer er det fastmontert en smart lomme som du kan ha dine viktigste ting i, eller ha vannflaska i. Denne kan enkelt lukkes med en snor.

 

En lett karabinkrok følger med som gjør at feste til opphenget blir solid. Reimene er laget med flere hengefester og er utrolig lett å henge opp.

Opphenget er av slitesterkt 210T fallskjerm-nylon og tåler opp til 300 kg. Du tar reimene rundt treet og «låser» opphenget ved å tre enden gjennom endeløkka på reima. Så fester du karabinkroken i en av hengefestene. Du kan stramme opp hengekøya ved å feste karabinkroken nærmere trestammen. 

 

Den integrerte myggnettingen holder både mygg og knott ute.

Den er kanskje litt i overkant stor, men strammer seg ikke så mye over deg. Du kan lett titte ut av hengekøya under myggnettingen. Glidelåsen kan glides opp og igjen i begge retninger, men det er kun glidelås på den ene siden.

 

En fiffig ting som ikke så mange andre hengekøyer har, er vuggestopp på sidene.

Det er to barduner som er festet i begge midtsidene av hengekøyen. Disse festes i bakken med en teltplugg som følger med. Myggnetting er integrert i hengekøya, men kan fint brukes uten å må ligge inni myggnettingen. Det er bare å snu hengekøya og bruke undersiden. 

 

 

Send meg gjerne en FjellTid-melding om du har spørsmål om mine opplevelser med The Leaf hengekøye til Fjellpulken.

 

Om artikkelforfatteren:

Elisabeth Sletten

Elisabeth Sletten

Turer i skog og mark, med eller uten telt. Prøver å ikke gå en fjelltopp to ganger ;) Vi har jo så mange å ta av! Sosial, organisator og ivrer alltid etter neste tur.

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter