Alle har en festival som står hjertet nært, en festival som får deg til å smile og telle dager når du tenker på den. Denne festivalen fikk meg faktisk til å flytte til denne bygden for å teste mine grenser og leve livet.

Siden 2013 har den har satt sine spor og har vært et fast eventyr hvert år siden.

 

Bare en uke igjen..

 

I år som i fjor har jeg allerede søkt om ferie den siste uken i juni. Jeg har sagt til min arbeidsgiver at de kan sende meg på jobb på bursdagen min, julen, påske, bryllup og til og med min egen begravelse, men er det en uke som er hellig er det den siste uken i juni på Voss, Ekstremsportveko! Og nå er det en uke igjen til årets eventyr!

 

Å beskrive hva som trekker meg og flere tusen andre til Voss vil jeg si muligheten. Muligheten til å se gleden alle utstråler, muligheten til å starte nye vennskap, muligheten til å utfordre seg selv. Og ikke minst muligheten til å bli presentert for kanskje din neste nye hobby?

 

Satser på en uke fylt med dager som dette!

 

Den siste måneden har jeg gått rundt med Veko-mood og mimret fra tidligere år. Det er noe spesielt med denne uken der galne utøvere fra hele verden samles til en hel uke med fartsfylt moro på land, vann og i luften. Tidligere hoppet jeg fallskjerm, men grunnet andre prioriteringer sluttet jeg for to år siden. Nå har jeg begynt med MTB i stedet. Og jeg er såpass fersk enda at jeg ikke helt vet forskjell på Enduro, stisykling og downhill, bortsett fra at det går fort og gir meg ett smil nedover løypen.

 

Nytt fra i år er at jeg går fra tilskuer til utøver på MTB Race. Slapp av, jeg har ingen planer om å kjempe om en plass! Mitt mål er å fullføre og ha det gøy. Forhåpentligvis fullfører jeg uten skader da ferien starter når Veko slutter. Ønsk meg lykke til!

Om artikkelforfatteren:

Espen

Espen

Tidligere sofasliter med dårlige uvaner. Nå, profesjonell drømmer på heltid med turnusjobb, samboer og hund. Jevnt over glad i nye utfordringer og muligheter. Foretrekker heller sovepose og lyng fremfor sofa og TV.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter