Har du laget deg noen store sommerplaner, eller tenker du å oppleve noe helt spektakulært av det norsk natur kan å by på? Da må du besøke Kjerag.

Annonse:

Kjerag er et platå på sørsiden av Lysefjorden i Rogaland. Hit kommer du med bil fra Sirdal eller med båt fra Stavanger. Kjerag er blant annet kjent som et basehopp-mekka. Her kan du ligge på kanten og se 1000 meter rett ned i Lysefjorden. Er du tøff nok kan du ta utfordringen med å stå på Kjeragbolten, en ca. fem kvadratmeter stor stein kilt fast i en fjellsprekk. Her kan man få mange stilige motiver, men ikke alle våger å trø ut på den lille steinen, når et feilsteg kan gi katastorfale følger.

Skal du til Kjerag bør du ta turen på en godværsdag. Turen opp er enkel og er godt merket. Løypen går gjennom kuppert terrenng med mye stigning. Husk å beregn god tid siden dette er en veldig attraktiv tur og det er mange tursiter i området. Er du heldig, møter du ivrige basehopperer på vei opp. Turen har mange flotte rasteplasser og mye rent rennende fjellvann fra de mange bekkene du passerer. Husk å fyll flaskene med vann før du når Kjerag platået.

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter