Sammen med våre FjellTid-venner på Smuksjøseter Fjellstue har vi laget en fantastisk julekalender! Premien er et gavekort for to personer til en verdi på hele 6.500 kr!

Alt du må gjøre er å løse kryssordet og poste dagens bilde som viser løsningsordet. Husk å tagg bildet ditt med #løsningsordet (Eks: #Vinter) og #smuksjøsterfjellstue.

 

Kryssordet

 1. Nyhetsmagasin
 2. Marit Bjørgen var en ____________
 3. Planet i solsystemet
 4. _______ Dome Rondane
 5. Etternavnet til familien som driver Smuksjøseter Fjellstue
 6. Fornavnet på dikteren som skrev Peer Gynt
 7. Sosialt turnettverk
 8. Kjent norsk avis
 9. ___ Nesbø
 10. Norsk nasjonalpark
 11. Salt godteri
 12. Pinnsvin fra Alf Prøysen
 13. Hva skrev Asbjørnsen og Moe?
 14. John Deere er et eksempel på en ___________

 

Se bildet for hvilke bokstaver som skal settes sammen til løsningsord.

 

Hver dag fra 1.-24.desember trekker vi ut dagens vinner-bildet! Bildet blir publisert i FjellTid sine sosiale mediekanaler og som seg hør og bør i et eget innlegg på FjellTid. Ønsker du navnet ditt tagget? Legg til brukernavnet du ønsker å tagge i innlegget. 

 

 

Av de 24 vinnerbildene som samles opp i løpet av desember plukker vertskapet på Smuksjøseter ut et vinnerbildet. Vinneren annonseres på nyttårsaften!

 

Premien:

Et gavekort for to personer som inkluderer; en overnatting i Arctic Dome med fjelltapas (middag) samt en overnatting i leilighet på Smuksjøseter Fjellstue inkludert en tre-retters middag til en verdi av 6.500 kr

Visste du at vi har 15% rabatt med medlemsfordel på overnatting hos Smuksjøster fjellstue? Les mer om medlemsavtalen her!

 

 

Betingelser for bruk og deltakelse i julekalender-konkurransen 2022

 1. Personvern

FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart.

 

 1. Deling av bilder lastet opp til konkurransen

Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.

Du gir FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #smuksjøseterfjellstue.

 

 1. Beskyttelse av tredjeperson

Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

 1. Om konkurransen

Konkurransen vil foregå inne på FjellTid.no/fjellveggen og en jury i FjellTid-crewet vil kåre de 24 vinnerbildene.  

FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS  finner hensiktsmessig. FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En jury fra Smuksjøseter Fjellstue AS vil selv bestemme vinnerbildet 31.JANUAR 2022.

 

 1. Premien

Et gavekort for to personer som inkluderer; en overnatting i Arctic Dome med fjelltapas (middag) samt en overnatting i leilighet på Smuksjøseter Fjellstue inkludert en tre-retters middag til en verdi av 6.500 kr

 

 1. Begrensninger

Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Smuksjøseter Fjellstue AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER LØRDAG 24.DESEMBER 2022 KLOKKEN 12:00

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter