Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Innføring i vinterfriluftslivet

12. januar 2023 - 15. januar 2023

kr1980-kr2540

Dette er turen for deg som har lyst til å oppleve vinterovernatting i fjellet med Høvringen som kulisser, i trygge rammer. 
Fjelltid tar deg med ut i naturen, og du får blant annet prøve deg på overnatte ute i vinterfjellet. i sosiale rammer og med erfarne eventyrere og turledere tar vi deg med inn i vinternatten. Tenk deg å våkne opp i teltet etter en kveld under stjernene ved bålet. Du pakker sammen leir og på veien tilbake til Smuksjøseter stikker vi innom Eco Camp Rondane og nyter en nybakt pizza til lunsj.

PRISER:

NB!
HUSK AT MAT OG OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE HOS Smuksjøseter Fjellstue (61 23 37 19 eller send e-post til info@smuksjoseter.no)

Torsdag til Søndag Med FjellTid-medlemskap Uten FjellTid-medlemskap
Erfarne Turledere og  FjellTid stemningen Deltakeravgift:
(inkl turledere og FjellTid-stemningen): 1.980 kr 
Deltakeravgift:
(inkl turledere og FjellTid-stemningen): 2.540 kr 
Overnatting/ og 3 måltider daglig  på  Smuksjøseter Kost/losji:
(bestilles direkte på Smuksjøseter Fjellstue) fra: 3.300 kr
Kost/losji:
(bestilles direkte på Smuksjøseter Fjellstue) fra: 3.300 kr
Total pris fra:  Total pris fra:
(Totalpris inkl. kost/losji/ turleder/ fjelltidstemning) fra:  5.280 kr 
Total pris fra:
(Totalpris inkl. kost/losji/ turleder/ fjelltidstemning) fra:  kr 5.840 

Gled deg til en helg spekket med kortreiste måltider fra det naturen har å by på fra Rondane, fjellturer, toppturer, FjellTid-stemningen og mye mer! Gjør deg klar til en uforglemmelig FjellTid-helg på høyfjellet, 1120 m.o.h. ved Høvringen i Rondane. 

 

PÅ DENNE TUREN FÅR DU: 

  • Muligheten til å utforske nye og spektakulære fjell og turområder vinterstid, med våre lokalkjente og erfarne turledere.
  • FjellTid-stemningen
  • Lære hvordan du trygt overnatter ute om vinteren i telt 
  • Pulketur i sammen med andre dersom du tar med dette
  • Aktiviteter som er beskrevet i programmet
  • Kort reist mat og fantastisk vertskap på Smuksjøseter Fjellstue
  • Nye turvenner for livet!
  • Overnatting på et av Rondanes eldste og mest tradisjonsfylte høyfjellshotell
  • Hjemmelaget pizza på Bukken, Eco Camp Rondane
  • Fjellspa ! med Stamp, Badstu og isbading 

MELD MEG PÅ NÅ!

FjellTid har forhandlet frem en meget god pakkepris for deg denne helgen. Pakken for mat og overnatting bestiller du selv ved å kontakte Smuksjøseter Fjellstue 61 23 37 19 eller send e-post til info@smuksjoseter.no.


NB! Husk å gi beskjed til Smuksjøseter Fjellstue at du skal ha FjellTid-pakken for denne helgen!

DETTE SKJER:

Smuksjøseter Fjellstue ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområdet. Fjellstua ligger på 1130 moh. med Rondane nasjonalpark som nærmeste nabo. Som seg hør og bør blir dette en helg der vi sammen skal erobre nye områder i Rondane, og gleder oss til å ha deg med.

 

Turprogrammet:

Torsdag 12.01

Du parkerer bilen på Høvringen. Her står beltebilen klar for å ta deg med inn til Smuksjøseter fjellstue, som ligger 5 km lenger inn i fjellheimen. Om vinteren er fjellstuen bare tilgjengelig med beltebil eller på ski.

Du sjekker inn i dobbeltrom eller leilighet med oppredde senger og bad. ifra 15.00

Allerede ved  innsjekk møter du Fjelltid i Velkomst Kroken ved resepsjonsområde. Her tar vi en rask prat og viser deg videre inn til de andre som er med på eventyr denne helgen. Fjelltid presenterer programmet for helgen,  etterfulgt av at verten forteller om historien til fjellstua og området. Før vi avslutter dagen med treretters middag.. Og ja du får naturligvis tid til å slappe av i peisestua også!

Fredag 13.01

Dagen starter med frokost, før vi beveger oss utendørs. Du får et mini overlevelseskurs, Vi går igjennom pakkelister, pakking av pulk og sekk. 

Etter info møte deler vi opp i grupper utifra hva slags overnattings tur du ønsker fra fredag til lørdag:

Gruppe 1 : Lengre tur på ski innover Rondane (med sekk eller pulk). Pakker bagasje og pulk, fester feller på fjellski. Og gjør alt klart før vi spiser felles lunsj inne på Smuksjøseter.

Gruppe 2 : Sover på Høvringsvatnet (umiddelbar nærhet til Smuksjøseter) gir seg i kast med å sette opp leir på isen. Etter at leiren er satt opp returnerer vi  til Smuksjøseter og koser oss med en deilig lunsj.

Etter lunsj deler gruppene seg. Vi kommer nå til å være delt i to grupper med ulikt program frem til lunsj lørdag. 

Gruppe 1: Spenner på seg pulk og ski . For å begi seg nordover imot Høvringen. Vi finner en kæmp plass og setter opp leir før natta faller på.
Vel i kæmp tenner vi opp bål og lager middag på primus eller bål. Vi nyter kvelden sammen under stjernene. Før vi kryper i posen for kvelden.

Gruppe 2: Etter lunsj fullfører vi kæmp. Før vi begir oss på skitur innover i Rondane.Vel tilbake fra tur går vi inn på Smuksjøseter og spiser en deilig middag. Etterfulgt av bål i teltetkæmp utover kvelden. Vi avslutter kvelden med en deilig natt i posen. 

 LØRdag 14.01 

Vi våkner opp i posen og står opp og tar inn den klare og kjølige morgenen.  Før vi begynner på frokost. 

Gruppe 1: Spiser frokost ute ved leir. Etterpå pakker vi sammen leiren og møter Gruppe 2 for felles lunsj

Gruppe 2: Trekker inn til Smuksjøseter for en deilig frokost. Når denne er spist går vi ut igjen, og pakker sammen leiren. Vi setter igjen bagasjen og gleder oss til en ny dag i fjellet. Vi går andre løyper en i går. før vi møter Gruppe 1 til lunsj. 

Vi spiser lunsj på Bukken! Høvringens eget Pizza bakeri! (Bestående av en dome plasert ute i vinter landskapet. )Her blir det servert hjemmelaget pizza, bakt midt i Rondane! 

 Etter lunsj går vi hjemover mot smuksjøseter 5 km. Gruppe 1 tømmer pulker  og flytter inn i Smuksjøseters deilige atmosfære. 

Vel tilbake på Smuksjøseter står varm badestamp og sauna og venter på oss, slik at vi kan slappe av med noe godt i glasset før vi nyter en deilig treretters middag. Etter middag tar vi en oppsummering om hvordan fredagens ekspedisjonen har vært, hva lærte vi hva kunne vi gjort annerledes?

SØNDAG 15.01

Nå er det på tide å si takk for denne gang, men først koser vi oss ekstra lenge med en god frokost. 

Hvis du ikke er helt klar for å reise hjem ennå, kan du utvide oppholdet med en opplevelsesdag på Høvringen og ytterligere en natt på Smuksjøseter– spør oss om et godt pakketilbud!

 

Som nevnt kan vi boltre oss i en flott turterreng rundt Smuksjøseter. Husk pakk pulk, Stor sekk, Eget telt og Sovepose, ski  og godt med klær (pakkeliste følger) Her blir det tur opplevelser for alle uansett vær.

På kveldene byr vi på den fantastiske Fjelltid-stemningen, i kombinasjon av mye latter, gode vandrehistorier, på Fjellstua og ved Bålet i leir. 

Smuksjøseter fjellstue har en unik atmosfære og en intim spisesal med panoramautsikt utover Høvringen. Kjøkkenet er kjent for å ivareta tradisjoner der mat har et stort fokus!

PRISER:

NB! HUSK AT MAT OG OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE HOS Smuksjøseter Fjellstue (61 23 37 19 eller send e-post til info@smuksjoseter.no)

Torsdag til Søndag Med FjellTid-medlemskap Uten FjellTid-medlemskap
Erfarne Turledere og  FjellTid stemningen Deltakeravgift:
(inkl turledere og FjellTid-stemningen): 1.980 kr 
Deltakeravgift:
(inkl turledere og FjellTid-stemningen): 2.540 kr 
Overnatting/ og 3 måltider daglig  på  Smuksjøseter Kost/losji:
(bestilles direkte på Smuksjøseter Fjellstue) fra: 3.300 kr
Kost/losji:
(bestilles direkte på Smuksjøseter Fjellstue) fra: 3.300 kr
Total pris fra:  Total pris fra:
(Totalpris inkl. kost/losji/ turleder/ fjelltidstemning) fra:  5.280 kr 
Total pris fra:
(Totalpris inkl. kost/losji/ turleder/ fjelltidstemning) fra:  kr 5.840 

MELD MEG PÅ NÅ!

Om Smuksjøseter :
På Smuksjøseter fjellstue kan du overnatte i enkelt- eller dobbeltrom, i leilighet eller i hytte. Hytta ligger ved grensen Rondane nasjonalpark ved siden av en vakker innsjø. Smuksjøseter har fantastisk utsikt og ligger i helt unike omgivelser. Om Vinteren parkerer du på høvdingen og tar beltebilen inn til Smuksjøseter. Ettersom dette er siste stopp før Rondane er det kun fjellstue gjestene som kjører hit.

 

Rommene:
Alle rommene på Smuksjøseter har utsikt mot innsjøen eller fjellet, og de har eget bad med badekar eller dusj. Du kan også benytte deg av badstuen og terrassen. Til overnatting fra Fredag til Lørdag tar alle med det utstyr de trenger for å sove ute selv. 

Bestill ditt opphold ved å kontakte Smuksjøseter Fjellstue 61 23 37 19 eller send e-post til info@smuksjoseter.no.
NB: Husk å gi beskjed om at du skal på tur med oss i FjellTid ved bestillingen!

Mat og drikke:
Restauranten på stedet serverer norske stuttreiste retter. Baren tilbyr forfriskende drikkevarer. Frokost og middag serveres i en koselige spisesal. Lunsjen lager du til frokost og nytes ute på tur.
Måltidene på denne turen serveres som beskrevet i program

Husk å ta kontakt med vertskapet på Smuksjøseter om du har allergier eller egne behov å ta hensyn til.

Øvrige fasiliteter:
Du kan slappe av i badstuen og den felles peisestue eller kanskje ett brettspill sammen med nye turvenner fra FjellTid.

Er det lov å ha med hund til Smuksjøseter Fjellstue?
Ja det kan du. Hus at deler av turen bor du ute. Det kan bli ned til -20 ute om natta og hunden må ha klær og utstyr for å tåle dette. (hunden kan ikke bo alene på smuksjøseter om natta dersom du ikke er der. Smuksjøseter har egne hotellrom for deg med hund. Hunden kan være på soverom mot et ekstra tillegg.  Husk å oppgi at du har med hund i bestillingen så vertskapet kan finne et rom som passer til deres behov. 

 

Slik kommer du deg til Smuksjøseter

Tog og buss:
Ta toget til Otta Stasjon, rutetider finner du hos VY og entur
Smuksjøseter har hente og bringe tjeneste til et tillegg.  Meld ifra til vertskapet om du trenger skyss til fra Otta, når du bestiller rommet ditt hos Smuksjøseter.

Bil:
Parkering finner du på Høvringen

Avstander:

Fra Km Reisetid
Otta 30 40 min.
Oppdal 120 120 min.
Oslo 317 4 timer og 01 min
Bergen 448 7 timer og 05 min.
Stavanger 626 11  timer
Trondheim 238 3 timer og 39 min.
Kristiansand 636 7 timer og 29 min.

Se våre salgsbetingelser her.

Detaljer

Start:
12. januar 2023
Slutt:
15. januar 2023
Kostnad:
kr1980-kr2540
Kategorier for Arrangement:
, , , , , ,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Annet

Kontaktperson:
Camilla Hagen-Westerlund
Vanskelighetsgrad:
middels
Pris:
4884-5332

Sted

Smuksjøster Fjellstue
Høvringen, 2673 Norge + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
FJELLTIDS VINTERKÆMP v/ Smuksjøseter - Med FjellTid-medlemskap
Inkluderer erfarne turledere, turer og aktiviteter som er beskrevet i turprogrammet samt den unike FjellTid-stemningen.
1.980,00 kr inkl. MVA
FJELLTIDS VINTERKÆMP v/ Smuksjøseter - Uten FjellTid-medlemskap
Inkluderer erfarne turledere, turer og aktiviteter som er beskrevet i turprogrammet samt den unike FjellTid-stemningen.
2.540,00 kr inkl. MVA