Midt i julestria ser jeg med misunnelse på alle de som karrer seg til topps og til skogs på bein og på ski. Fy søder for ett land vi bor i!

I 2018…. Da skal jeg gå mye! Med nystartet jobb har jeg lange friperioder. De skal benyttes. Jeg vil gå hytte til hytte i Trollheimen. Jeg vil gå Besseggen, Knutshø, skåla, Romsdalseggen… Jeg vil til Lofoten! Jeg vil gå Norge på langs.
Jeg vil på Blefjell og ligge i telt. Jeg vil sitte ved ett bål. Enten alene eller sammen med noen.
Jeg vil bli skikkelig sliten og lure på hva i alledager jeg driver med før jeg sitter ved målet og tenker “dette er livet”….
Men først… først er det Jul.God jul a folkens. Og ett riktig godt nytt turår.


Besøk gjerne bloggen min og følg med på Instagram @theaahs /Thea

Om artikkelforfatteren:

thea

thea

Jeg er turglad og løpeglad. I 2018 er målet å kombinere disse to interessene. Samtidig som vi i Notodden turlag kommer ut med nytt kjentmannshefta med 15 nye klippeturer jeg gleder meg til å hente inn. De litt lengre turene står også på programmet

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter