Midt i julestria ser jeg med misunnelse på alle de som karrer seg til topps og til skogs på bein og på ski. Fy søder for ett land vi bor i!

Annonse:

I 2018…. Da skal jeg gå mye! Med nystartet jobb har jeg lange friperioder. De skal benyttes. Jeg vil gå hytte til hytte i Trollheimen. Jeg vil gå Besseggen, Knutshø, skåla, Romsdalseggen… Jeg vil til Lofoten! Jeg vil gå Norge på langs.
Jeg vil på Blefjell og ligge i telt. Jeg vil sitte ved ett bål. Enten alene eller sammen med noen.
Jeg vil bli skikkelig sliten og lure på hva i alledager jeg driver med før jeg sitter ved målet og tenker «dette er livet»….
Men først… først er det Jul.God jul a folkens. Og ett riktig godt nytt turår.


Besøk gjerne bloggen min og følg med på Instagram @theaahs /Thea

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter