Ukens FjellTider gjør oss bedre kjent med medlemmer, ambassadører og ansatte. Ukens FjellTider er Tore Løberg og vi får svar på hva han hadde gjort dersom han fikk ansvaret for Fjelltid.no i en dag!

Fortell kort om deg selv

Jeg er 55 år og bor på Ås, men jobber på Majorstuen med IT og legemiddelstatistikk. Jeg har vært aktiv i Fjelltid i to år og har vært med på mange flotte turer. På mange av turene har jeg også hatt gleden av å være med som turleder.

Ditt beste turtips?

Den største utfordringen for mange som ønsker å begynne å gå turer i fjellet, er å finne ut hvor man skal reise. Mitt råd er helt enkelt, bare reis. Velg gjerne en tur med Fjelltid, eller reis til en av de betjente DNT hyttene. Der treffer du alltid hyggelige mennesker, og man kommer alltid hjem med nye turforslag.

Hva er dine tre beste egenskaper?

Ifølge mine turvenner, så er jeg raus, snill, tålmodig og alltid positiv.

 

Favoritt turminne fra barndommen?

Som speider var jeg med på flere fine turer. En av de mest spennende var kanskje en orrfuglleik på Finnskogen, hvor vi snek oss fram i grålysningen med kikkert for å se fuglene spille.

 

Hvor går drømmeturen din?

Drømmeturen akkurat nå, er vel den jeg tenkte å ta i julen, men som av ulike grunner måtte avlyses. Den skulle gått til Patagonia og fjellområdene i sørlige delen av Argentina og Chile. Satser på at jeg gjennomfører den i kommende jul i stedet.

 

Hva er ditt beste Fjelltid-minne?

Det må nesten være den første turen til Eidsbugarden, hvor alt var nytt. Man ble godt mottatt og raskt inkludert i miljøet. Værvarselet var dårlig, men det ble i stedet knallvær. Dette er et av mine favorittsteder i fjellet. I år benytter Fjelltid seg av Tyinholmen, som er et minst like fint område.

 

Hvis du var administrator for Fjelltid en dag, hva ville du gjort?

Hvis jeg hadde en dag til rådighet, ville jeg lete meg fram til bryteren for å skru opp hastigheten på websidene.

 

Hvor går neste tur?

Neste tur blir en topptur med randonee ski. Hvor det blir, bestemmes noen dager før, ut fra værvarselet.

 

 

 

 

Takk for praten Tore! Følg med videre på Fjelltiden for nytt intervju neste uke!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter