Hva er din villmarksdrøm, eller har du allerede gjennomført din villmarksdrøm? FjellTid-ambassadør Thomas Eliassen har ett fokus, ett mål - leve villmarksdrømmen, og vil gjerne høre din historie eller drøm!

Hei FjellTidere!

Nytt eventyr, ny drøm, ett tosifret antall med hundrevis av kilometer skal padles, flere titalls treningstur skal gjennomføres, to år med med planlegging er avsatt, ikke minst – skyggelappene er på og hodet kverner daglig!

Blant hektiske hverdager igjennom Oslo by går en lang slank mann, halter seg smått nedover Karl Johan, kroppen er utslitt etter noen hektiske måneder med intenst arbeid – blikket er tomt, det er da det skjer.

Tankene om verdens ødeste villmarksområder har brent seg fast de siste årene, hjertet pumper, magen kiler, øynene krymper sammen, ett lurt smil brer seg – Jeg gjør det! 1000km, tundra, bjørn, ulv, moskus, villrein, i dette øyeblikk eksploderer det i kroppen. Målet er satt og skyggelappene er på!

 

 

Dette er alt for meg, ett fokus, ett mål – leve villmarksdrømmen, nå skjer det!

Hva er din villmarksdrøm, eller har du allerede gjennomført din villmarksdrøm? JEG vil høre gjerne din historie eller drøm!
Bli med i FjellTid-gruppa Ekspedisjoner og langtur (turtips/erfaringer/unike historier)

 

Med vennlig hilsen
Thomas Eliassen

Om artikkelforfatteren:

Thomas

Thomas

27 år gammel, født og oppvokst med friluftsliv. De siste 11 årene har jeg ønsket å dyrke mer og mer av turlivet som har endt i flere ekspedisjoner, sommer som vinter, lange som korte. Men flest netter blir det i åsen,mitt andre hjem, romeriksåsen. Planene blir til underveis, turglede er målet. Fra Pasvik's dype skoger, til den vanvittig fine bjørkeskogen imot Anarjokha, ikke for å snakke om platået på Finnmarksvidda, sørover har man nydelige områder som Lomsdal vitsen, Børgefjell en vanvittig perle her man får Anarjokha/villmarksfølelsen, videre kommer Femunden, nydelige områder med fine turstier her man garantert får selskap til kaffen om man ønsker, videre øst mot svergie der får man totalt stillhet, Hardangervidda (må oppleves, anbefaler virkelig å bryte fra de kjente områdene, av stien og inn i de ukjente), setedalsheiene, fra gran til bjørk til vidde. Norge er ett fantastisk land å dyrke friluftslivet! IG: ThomasEliasssen

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter