Nordens hyggeligste turnettverk har gått sammen med Norges største felles utstyrsbod for å gjøre friluftslivet enda bedre.

Pinsj og FjellTid ønsker sammen å skape et grønnere, mer tilgjengelig og enda mer sosialt friluftsliv. Målet er at du som skal ut på tur enkelt kan finne både nye turvenner og turutstyr, og ikke minst få hjelp og inspirasjon til nye eventyr. På FjellTid får du tilgang til et stort nettverk av mennesker, turtips og fellesturer. På Pinsj kan du leie utstyr eller kjøpe brukt – og dele på det du selv har, med andre.

Inngangsporten til opplevelser utendørs må bli enklere og billigere – det skal ikke være slik at du må ha alt utstyret og all kunnskapen på plass for en vellykket natt ute. Enig?

Mest av alt ønsker vi å vise dere at å tilbringe tid ute i naturen ikke trenger å være så komplisert. Det trenger heller ikke å være vanskelig å bidra til å gjøre friluftslivet grønnere. Fremover skal vi vise dere hvordan; med forslag til turer, pakkelister og hva du kan leie i stedet for å kjøpe nytt.

Pinsj.no er en kompromissløs grønn plattform, hvor vi ønsker å bidra til et mer inkluderende og bærekraftig friluftsliv. Her kan du både leie utstyr, leie ut ditt eget, kjøpe og selge. I tillegg finner du inspirasjon til reparasjon og vedlikehold av turutstyr.

Om artikkelforfatteren:

Picture of Pinsj

Pinsj

Lei, lån eller kjøp brukt Hos Pinsj kan du som privatperson både leie og leie ut ditt eget utstyr, eller kjøpe og selge brukt utstyr.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden