Ukens FjellTider gjør oss kjent med medlemmer og ambassadører. Ukens navn er Arild Flokenes. I ukens artikkel får vi innblikk i hvordan Arild opplevde sin første tur med Fjelltid-gjengen!

 

Fortell kort om deg selv

Arild Flokenes, 47 år og bor i Bergen. Jeg jobber innen gass-oljesektoren, med planlegging av operasjoner og utstyr vi leverer til oljeselskaper.

Var med Fjelltid første gang på Eidsbugarden i 2018. Har vært med som turleder flere ganger etter det, både sommer og vinter. Vil anslå at jeg har vært med på ca 10 Fjelltid-turer. Om jeg må velge type tur, så må det bli topptur på randonee.

Ditt beste turtips?

Toppturer i Mjølfjellområdet (ikke langt fra Voss). Hadde tenkt å få til et arrangement i februar, men grunnet jobben, så får jeg ikke anledning. Kanskje arrengere i mars isteden?

Sommerturer til fots i fjellområde der jeg er oppvokst (Askvoll kommune – Vestland).
Her må det kunne gå an å få til noen fine sommerturer, veldig variert natur og flott utsikt mot havet. Er også en DNT hytte man kan overnatte bruke.
Ellers har jeg fått gått endel turer i Jotunheimen, og der er det veldig flott.

 

 

Hva er dine tre beste egenskaper?

Lojal, liker å være organisert/samarbeide i grupper og ikke redd for å ta egne valg

Favoritt turminne fra barndommen?

Komme seg opp i fjellet og overnatte i Sæterstølen, i nærheten av mitt barndom-sted (som jeg bruker og den dag i dag). Mange fine fiskevann i nærheten og utrolig flott urørt natur.

Mine foreldre tok meg med dit som barn, og det er jeg evig takknemlig for den dag i dag.

Hvor går drømmeturen din?

Gjerne tilbake til Karibien. Var der på seilbåt feire for noen år siden. Hvis jeg skal reise mer lokalt så ønsker jeg igjen å dra på toppturer i Lofoten. Eventuelt Fannaråki (i godvær) og båtturer med overnatting i havgapet under åpen himmel eller i telt.

Ellers glad i Norsk natur, så alt har sin sjarm.

 

 

Hva er ditt beste Fjelltid-minne?

Det må bli min første tur til Eidsbugarden i 2018. Snøforholdene kunne ikke ha vært bedre. Jeg var skeptisk til hvordan det kom til å bli, siden jeg ikke kjente noen som var med på den turen. Jeg veldig positivt overrasket over hvor inkluderende Fjelltid-gjengen var som gruppe. Så det er grunnen til at dette var det beste fjelltid-minne..

Har ellers mange gode minner med Fjelltid. Er en grunn til at jeg kommer igjen og igjen.

Hvis du var administrator for Fjelltid en dag, hva ville du gjort?

Jeg ville sett på muligheter for å dele videoer på fjellveggen og ikke bare bilder. Jeg syns Fjelltid kan ta seg betalt for medlemskap, opplever også nettsiden som litt treg, så jeg ville forsøkt å få den raskere, uten ekstra kostnad?

 

 

Hvor går neste tur?

Med FjellTid – Førjulshelg på Vaset i Valdres 9.-12.desember
Ellers blir det lokale turer i Bergen/Vossafjellene, helst randonee om snøforholdene er Ok.

 

Takk for praten Arild! Følg med videre på FjellTiden for nytt intervju neste uke.

 

 

 

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter