Er du litt usikker på hvordan du skal utnytte FjellTid enda bedre? Vi har laget en oppskrift på hvordan du enkelt kommer i gang og bygger opp ditt turnettverk!

1) Din FjellTid-profil
For å treffe de du søker etter er det viktig at din FjellTid-profil er så komplett som mulig. Fyll gjerne inn så mange detaljer om deg selv du klarer. Har du en profil som er mer enn 80% utfylt har du en troverdig FjellTid-profil.

Husk også å ha et profilbilde. Gjerne et fra deg på tur. Og pakk gjerne inn med et forsidebilde så blir FjellTid-profilen din veldig interessant.

 

2) Del turbilder på Fjellveggen
Kom raskt i gang med å dele ditt aller første FjellTid-innlegg på FjellVeggen. Finn noen bilder eller kanskje en video. Skriv noe om det du deler. Det trenger ikke være fra i dag, eller nylig. Kanskje du ser frem til sommeren og ønsker å dele noe fra i fjor? By gjerne på deg selv og vis oss hva slags turer du liker.

Avslutt gjerne innlegget med å emneknagge det. Eller skriv hvor det er fra.

Tips: Husk å besvare kommentarer du mottar. Da blir dine nye turvenner enda mer interessante for deg

 

3) Bli med i grupper på FjellTid
Bli delaktig og engasjert i de mange gruppene du finner på FjellTid. Mangler det en gruppe du tenker burde være der, kan du selv opprette egne (Kreves betalt medlemskap).

 

4) Legg til nye turvenner
Gå inn på turfølge og søk på nye turvenner. Filtrer gjerne etter:

 • Kjønn
 • Fylke
 • Hvem du ser etter
 • Sivilstatus
 • Om man har barn
 • Favorittårstid
 • Turer en liker
 • Drømmeturer
 • Hva man vil lære
 • Aktiviteter
 • Hobbyer
 • Om man har dyr

Legg til så mange turvenner du selv ønsker. Av kapasitetsårsaker er grensen på antall turvenner nå satt til 1500 turvenner.

 

Tips: Å legge til nye turvenner krever en del tålmodighet. Benytt gjerne derfor FjellTid.no i din nettleser så laster den raskere inn.  Ikke gjennom FjellTid-appen.

 

5) Vær aktiv på Fjellveggen med å lik og kommenter andre sine innlegg
Og del ofte turinnlegg, for å gjøre deg enda mer interessant. Visste du at vi ofte kjører fotokonkurranser inne på FjellTid? Mange av disse har store vinnersjanser og det er ikke nødvendigvis et profesjonelt motiv som vinner, men turgleden i bildet.

 

6) Bli med på FjellTid-turer!
Turer finner du en rekke turer å kunne delta på. Her finner du alt fra nærturer, kæmper og samlinger til drømmeturer. Turene er våre medlemsturer og en fantastisk arena for å møte dine turvenner du har på FjellTid.

FjellTid bruker mye tid på å velge ut nye turperler for å skape uforglemmelige opplevelser. – Aktiviteter, naturopplevelser, overnatting og mat er 4 viktige faktorer for å skape unike turopplevelser.

 

Har du opplevd FjellTid-stemningen?
FjellTid-stemningen er noe du ikke kan kjøpe, men den må oppleves. På FjellTid-turer skal du følge deg godt privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig
– Bli med og opplev en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor!

 

7) Medlemsfordeler
Når du kjøper medlemskap i FjellTid får du automatisk medlemsfordeler inkludert i ditt medlemskap. Medlemsfordelene gir deg gode tilbud på FjellTids turer og arrangementer samt mange gode tilbud og fordeler hos våre mange samarbeidspartnere.

Alle samarbeidspartnere er nøye plukket ut for å gi deg gode opplevelser og muligheten til å spare tid og penger når du skal planlegge og gjennomføre din neste tur.

Bruk medlemsfordelene for alt det er verdt og del gjerne dine erfaringer med oss på Fjellveggen. Jo mer vi benytter oss av fordelene, desto bedre fordeler får vi.

 

8) Vær deg selv! Det er den ekte DEG vi vil bli kjent med!
Uansett hvem du er og hva du liker setter vi pris på deg

 

Mer hjelp finner du her!

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter