Heldigvis så trenger en ikke reise langt for å oppleve fin natur, nærområdet byr nemlig på mange fine muligheter! Det å pakke sekken, fylle bilen og ha tid til å reise bort er sjeldent en mulighet for småbarnsforeldre- derfor er vi så heldige som har den fine naturen nærmest på dørstokken!

«Innedager» kan være utrolig hyggelige og særlig nå på mørketiden er det ekstra fristende med film, kakao og pledd i sofaen. Men- både små og store trenger frisk luft, bevegelse for veien til rastløsheten er ikke lang. «What´s up?» anbefaler derfor å bruke timene før solen går ned på å utforske hva nærområdet har å tilby. Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende for mini! 

 

Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende.

 

Fire fine skogs- muligheter som burde sjekkes ut i Tønsberg-område:

1) Essoskogen

2) Tømmerholt, Nøtterøy

3) Kyststi fra Ringshaug til Skallevold/ Karlsvika

4) Hella- Tenvik

 

Les mer om Whats-up her!

Om artikkelforfatteren:

Charlotte

Charlotte

Jeg er en positiv, spontan og åpen person på 32 år. Jeg er alenemamma til ei fantastisk frøken på snart fire år! Jeg er veldig glad i å finne på nye og morsomme ting med datteren min, inkludert å utforske nærmiljøet og dets mange muligheter! Alt fra nye akebakker, "trolljakt", turstier, blomsterplukking, mate ender eller rusleturer rundtomkring. Jeg har startet et AS som heter "What´s up?"- et familieverktøy som skal samle all nødvendig informasjon om aktivitetsmuligheter i nærområdet på en enkel og oversiktlig plattform! Ved avgrensningsmuligheter i alder, varighet og kostnader vil tipsene bli tilnærmet skreddersydd etter behov. På denne måten slipper vi å lete gjennom utallige plattformer for å finne svaret på "hva skal vi finne på i dag?";)

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden