Heldigvis så trenger en ikke reise langt for å oppleve fin natur, nærområdet byr nemlig på mange fine muligheter! Det å pakke sekken, fylle bilen og ha tid til å reise bort er sjeldent en mulighet for småbarnsforeldre- derfor er vi så heldige som har den fine naturen nærmest på dørstokken!

«Innedager» kan være utrolig hyggelige og særlig nå på mørketiden er det ekstra fristende med film, kakao og pledd i sofaen. Men- både små og store trenger frisk luft, bevegelse for veien til rastløsheten er ikke lang. «What´s up?» anbefaler derfor å bruke timene før solen går ned på å utforske hva nærområdet har å tilby. Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende for mini! 

 

Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende.

 

Fire fine skogs- muligheter som burde sjekkes ut i Tønsberg-område:

1) Essoskogen

2) Tømmerholt, Nøtterøy

3) Kyststi fra Ringshaug til Skallevold/ Karlsvika

4) Hella- Tenvik

 

Les mer om Whats-up her!

Om artikkelforfatteren:

Charlotte

Charlotte

Jeg er en positiv, spontan og åpen person på 32 år. Jeg er alenemamma til ei fantastisk frøken på snart fire år! Jeg er veldig glad i å finne på nye og morsomme ting med datteren min, inkludert å utforske nærmiljøet og dets mange muligheter! Alt fra nye akebakker, "trolljakt", turstier, blomsterplukking, mate ender eller rusleturer rundtomkring. Jeg har startet et AS som heter "What´s up?"- et familieverktøy som skal samle all nødvendig informasjon om aktivitetsmuligheter i nærområdet på en enkel og oversiktlig plattform! Ved avgrensningsmuligheter i alder, varighet og kostnader vil tipsene bli tilnærmet skreddersydd etter behov. På denne måten slipper vi å lete gjennom utallige plattformer for å finne svaret på "hva skal vi finne på i dag?";)

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter