Heldigvis så trenger en ikke reise langt for å oppleve fin natur, nærområdet byr nemlig på mange fine muligheter! Det å pakke sekken, fylle bilen og ha tid til å reise bort er sjeldent en mulighet for småbarnsforeldre- derfor er vi så heldige som har den fine naturen nærmest på dørstokken!

Annonse:

«Innedager» kan være utrolig hyggelige og særlig nå på mørketiden er det ekstra fristende med film, kakao og pledd i sofaen. Men- både små og store trenger frisk luft, bevegelse for veien til rastløsheten er ikke lang. «What´s up?» anbefaler derfor å bruke timene før solen går ned på å utforske hva nærområdet har å tilby. Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende for mini! 

 

Lag et skattekart over området for å gjøre turen enda mer spennende.

 

Fire fine skogs- muligheter som burde sjekkes ut i Tønsberg-område:

1) Essoskogen

2) Tømmerholt, Nøtterøy

3) Kyststi fra Ringshaug til Skallevold/ Karlsvika

4) Hella- Tenvik

 

Les mer om Whats-up her!

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter