Helene er den spreke sykepleieren som har jobbet noen år i Forsvaret. Gjennom sin innsats som skribent for FjellTiden og ambassadør på Instagram ønsker Helene at enda flere kommer seg ut på tur!

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Helene 28, fra Tønsberg velkommen som FjellTid-ambassadør.

 

 

Hvem er du Helene?
Jeg har vært noen år i Forsvaret, og jobber nå som sykepleier i en ganske tøff turnus. Tok det tidligere for gitt å være ute, noe jeg de siste årene har opplevd at det ikke er. Ett lite avbrekk og friluft i hverdagen betyr så mye, det er ute jeg kobler best av. Turkompisen min heter Flax, og har til nå vært med på det meste.

 

 

Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?
Min motivasjon er å bidra til at enda flere kommer seg ut på tur! Det er mulig for alle, håper jeg kan hjelpe flere til å få øynene opp for mulighetene der ute. Jeg har selv noen større planer jeg ønsker å gjennomføre i fremtiden, blant annet å gå massiv-turen til DNT, alle 2000 meters toppene i Rondane og sove på Norges høyest liggende betjente turisthytte. Har nylig flyttet tilbake til Vestfold, så i hverdagen blir det mest å utforske nærmiljøet her og dele med dere! Det må ikke være langt hver gang, flagger for lavterskel og dagsturer!

 

 

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Jeg ønsker å gi turtips, dele erfaringer med å legge vekt på tur med hund, toppturer, hytte-hytte turer, skiturer, gåturer, naturbilder, dags- og hverdagsturer i nærmiljøet.

 

Her kan du bli bedre kjent med Helene på FjellTid 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter