Middag på bålet i vår? Da har jeg en kjempegod og lett rett å lage. Save for later!

Denne retten er superenkel å lage og forberedelser kan gjøres før du går på tur. Med dette mener jeg at alle grønnsakene kan med fordel hakkes opp hjemme. Fyr opp bålet og la det få litt glør før du begynner kokkeleringen.

Hvis du trenger tips til hvordan du lager et bra bål kan du sjekke ut denne artikkelen!

Stek kyllingen i strimler eller kakk den i terninger. Stek hvitløk, chilli og ingefær, putt karripaste oppi mot slutten av stektingen (ca 3 min) og bland godt. Ha i resten av grønnsakene.

Har du frosne grønnsakene, noe som gjør matlagingen enda kjappere, kan de med fordel få en rask omgang på pannen før de andre grønnsakene legges oppi. Fyll på med kokosmelk og la det koke opp.

Vips så har du en meget god middag til store og små.

PS: Du kan koke opp en pakke nudler og ha oppi retten.

Dette trenger du:

  • Hvitløk
  • Løk
  • Chilli
  • Ingefær
  • Paprika
  • Bønner
  • Vannkastanjer
  • Gulerot
  • Sukkererter
  • Lime
  • Kylling
  • Curripaste
  • Kokosmelk
  • Nudler

Om artikkelforfatteren:

Elisabeth Sletten

Elisabeth Sletten

Turer i skog og mark, med eller uten telt. Prøver å ikke gå en fjelltopp to ganger ;) Vi har jo så mange å ta av! Sosial, organisator og ivrer alltid etter neste tur.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden