FjellTid fraråder i samsvar med helsemyndighetenes anbefalinger å ta lengre turer og sette i gang ekspedisjoner. Utsett toppturen, hytte til hytte turen og langturen over vidda. Dette er ikke tiden for å belaste redningsmannskap og helsetjenesten unødvendig.

Foto: @Helene

 

Utforsk heller mulighetene for nærturer der du bor. Kanskje finner du et sted eller en sti du ikke visste om? En luftetur gjør ekstra godt når dagene er litt snudd på hode. Husk å unngå steder med mye folk! 

 

Foto: @Randi

 

Kanskje tiden endelig er inne for å starte planleggingen av turene du drømmer om å gjennomføre? Hent inspirasjon fra gamle eller nye helter. Søk svar i en bok eller på nett. Kanskje dine turvenner eller ditt turnettverk kan bidra og gi deg ekstra inspirasjon? 

 

Foto: @Helene

 

FjellVeggen deles turgleder og tilbakeblikk fra fjernt og nært, inspirasjon til aktivitet samt tips og triks som kan være lurt å få med seg. Kanskje du kan inspirere noen til en nærtur de ikke visste om, ved å dele dine turtips og erfaringer?

 

 

Planlagte turer og aktiviteter

 

Det er mange som har fått sine planlagte turer og aktiviteter via våre partnere avlyst. Våre egne turer er flyttet eller avventer avklaring. Vi jobber på spreng med å informere alle som er berørt og å skaffe oss oversikt over situasjonen. Vi ber om tålmodighet og forståelse rundt dette mtp en ekstraordinære situasjonen. Vi lover at alle skal få den nødvendige informasjon og avklaring det trenger, selv om det vil kunne ta noe tid.

Har du spørsmål, kontakt oss på post@fjelltid.no

 

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter