Jeg er Thea. Thea som bare for få år siden var sofagris og livende redd orm. Som aldri i verden fant noe glede av å slite meg ut og opp. I allefall ikke til noen fjelltopp. Skogsturer var uaktuelt, der kunne tross alt ormen stå i bakholdsangrep med alle sine venner og vente bare på meg... Pysa.

Men noe skjedde. Ønske om å gå ned i vekt førte meg sammen med flere som hadde samme ønske. En av disse var en jeger. Han elsket skog og mark. Og med store lovnader om å gå først å se etter orm ble jeg med på min første skogstur.
På samme tid kom Notodden Turlag ut med det årets kjentmannshefte..15 klippeturer i nærområdet.
Vi slang oss med.


For å gjøre en lang historie kort. Man angrer aldri på en tur. Jeg ble bitt av basillen. Og ting har eskalert etterpå. Jeg ELSKER å være ute. Selv om jeg fremdeles har noen barrierer å jobbe med. Sove i telt blandt annet. Det er på to do lista mi.Jeg er nå selv medlem i Notodden Turlag. Og jobber der som frivillig. Det er viktig for meg å prøve å smitte andre med turglede. Få folk ut. Jeg har fått oppleve Galdhøpiggen, Trolltunga, Gaustatoppen (både med overnatting på hytta og nattvandring) pluss mange små turer.


Jeg er også bitt av løpe basillen..Jeg er en real skilpadde. Men jeg elsker det. Målet for 2018 er å sammenkoble disse to interessene med ett fjellløp. Med skrekkblanda fryd. Nevner at jeg er 38 år, og at dette muligens er en tidlig 40 årskrise. Neida… Joda. … Neida.


Jeg jobber i helsevesenet og har 2 barn..2 barn som dessverre ikke deler mammas turglede. 17 åringen har jeg gitt opp. Men jeg gir meg ikke helt med minstemann. Heldigvis finnes det lokale turboturer for barn. Og disse har jeg og han hjulpet barnas turlag å sette opp. Da får han litt ansvar, det er alltid gøy.


Om artikkelforfatteren:

thea

thea

Jeg er turglad og løpeglad. I 2018 er målet å kombinere disse to interessene. Samtidig som vi i Notodden turlag kommer ut med nytt kjentmannshefta med 15 nye klippeturer jeg gleder meg til å hente inn. De litt lengre turene står også på programmet

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter