1.Når du vil ha kvalitet og uforglemmelige turopplevelser! 2.Opplev FjellTid-stemningen! 3.Din FjellTid!

1. Når du vil ha kvalitet og uforglemmelige turopplevelser!
FjellTid.no bruker mye tid på å velge ut nye turperler for å skape uforglemmelige opplevelser.- Aktiviteter, naturopplevelser, overnatting og mat er 4 viktige faktorer for å skape unike turopplevelser.


2. Opplev FjellTid-stemningen!
FjellTid-stemningen er noe du ikke kan kjøpe, men den må oppleves. På FjellTid-turer skal du følge deg godt privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig. – Opplev en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor!


3. Din FjellTid!
Vi i FjellTid syntes det er utrolig hyggelig å bli kjent med den EKTE DEG og høre hva du syntes om konseptet. Din tilbakemelding gir oss kunnskaper som vi tar med oss videre på vår fjellsti.- Vi ønsker at FjellTid skal være litt ditt!


TURMENYEN
Vi i FjellTid syntes det er utrolig hyggelig å bli kjent med den EKTE DEG og høre hva du syntes om konseptet. Din tilbakemelding gir oss kunnskaper som vi tar med oss videre på vår fjellsti.


Vi har mange spennende turer på menyen og flere vil det bli!
– Følg med i 
turkalenderen.

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter