Julie forelsket seg i fjellet. Som sørlending må man reise ganske langt for å finne tregrensa, og enda noen timer til for å finne fjell. Etter sin første tur i Rondane har hun fått ganske mange mil og høydemeter under føttene, og leter fortsatt etter nye opplevelser.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Julie, fra Arendal med base i Oslo velkommen som FjellTid-ambassadør.

Hvem er du Julie?
Jeg har forelsket meg i fjellet – det har gitt meg en følelse av ro jeg aldri har funnet andre steder. Som sørlending må man reise ganske langt for å finne tregrensa, og enda noen timer til for å finne fjell. Forsmaken på fjellturer kom derfor ikke før jeg hadde bosatt meg i Oslo tok meg turen til Rondane. Siden den gang har jeg fått ganske mange mil og høydemeter under føttene, og leter fortsatt etter nye opplevelser.

Hva er din motivasjon som ambassadør?
Å få flere på tur! Alle kan komme seg ut på tur, men det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte. I en tid hvor 2000 metringer har blitt det store, trendy, målet kan drømmen om fjellturer virke så langt unna. Friluftsliv er for alle, og turer kommer i alle vanskelighetsgrader – det gjelder bare å dele denne informasjonen og inspirere andre.

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Jeg ønsker å legge vekt på Turtips, Turrapporter, Motivasjon, Nærturer, Fjellturer, Toppturer, Fotturer, Randonee og mye mye mer 🙂


Her kan du bli bedre kjent med Julie på FjellTid eller besøke hennes Instagram-profil 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter