Alle vet at en for tung sekk kan være ødeleggende for turopplevelsen. Alt må ikke nødvendigvis være det aller letteste, men klarer man å redusere noen produkter kan det gjøre mye. Komfort er fortsatt viktig! Har du lyst å vinne en Solo Stove Lite - Ultralett Vedovn?

Har du lyst å vinne en Solo Stove Lite – Ultralett Vedovn?

Alt du trenger å gjøre er å vise frem dine turbilder og merke bildene med #Backpackinglight på FjellTid.no

Om Backpackinglight.no

Alle vet at en for tung sekk kan være ødeleggende for turopplevelsen. Alt må ikke nødvendigvis være det aller letteste, men klarer man å redusere noen produkter kan det gjøre mye. Komfort er fortsatt viktig!

Med til sammen over tyve års erfaring fra Forsvaret, hvor mesteparten av ryggsekken var fylt med fellesutstyr burde man være vant til å minimere eget utstyr. Men nei, nok en gang har komfortbehovet tatt over og sekken veier mye mer enn den burde.

Det var roten til oppstarten av Backpackinglight.no – De er opptatt av å gi turentusiaster og kvalitetsbevisste fjellfanter en bedre og mer komfortabel turopplevelse ved å bære lettere. Hos Backpackinglight.no får du gjennomtestede produkter vi vet funker!

 

 

Premien:

Backpackinglight stiller med en  Solo Stove Lite – Ultralett Vedovn til en verdi av 949 kr.

 

 

 

Visste du at du får 10% rabatt hos Backpackinglight.no.  Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder på Fjellveggen og vis oss dine turbilder. Husk å ha med emneknaggen #backpackinglight
  3. Innlegget på FjellTid som skaper mest engasjement vinner. (1 Poeng pr bilde, 2 Poeng pr likerklikk, 5 Poeng pr kommentar)

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Backpackinglight.no

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Backpackinglight.no rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Backpackinglight.no ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #Backpackinglight.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. Innlegget på FjellTid som skaper mest engasjement vinner. (1 Poeng pr bilde, 2 Poeng pr likerklikk, 5 Poeng pr kommentar)

 

5. Premien
Backpackinglight.no stiller med en  Solo Stove Lite – Ultralett Vedovn til en verdi av 949 kr. Backpackinglight.no  vil kontakte vinneren for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Backpackinglight.no kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER MANDAG 1.MAI 2021 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden