Backpackinglight.no

10 % Rabatt i nettbutikken Backpackinglight.no

NOK EN GANG...

…hadde vi pakket med oss alt for mye utstyr i sekken på tur. Med til sammen over tyve års erfaring fra Forsvaret, hvor mesteparten av ryggsekken var fylt med fellesutstyr burde vi være vant til å minimere eget utstyr. Men nei, nok en gang har komfortbehovet tatt over og sekken veier mye mer enn den burde.

Det var roten til oppstarten av Backpackinglight.no – vi er opptatt av å gi turentusiaster og kvalitetsbevisste fjellfanter en bedre og mer komfortabel turopplevelse ved å bære lettere. Hos oss får du gjennomtestede produkter vi vet funker!

Vi er opptatt av å levere en god kjøpsopplevelse og samarbeider derfor med Colliflow i Skien som holder vårt lager og bidrar til å optimalisere logistikkløsningen ut mot deg som kunde.

Vi er også opptatt av å løse eventuelle problemer (retur, bytte, reklamasjon) som oppstår på en effektiv, ryddig og profesjonell måte ovenfor deg som kunde.

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter