HVA ER FJELLTID FOR DEG?

FjellTid.no er et sosialt turnettverk for alle turfolk, hvor du kan komme i kontakt med andre friluftsinteresserte for å dele opplevelser, planlegge turer og holde kontakten. Vi ønsker å inkludere folk i alle livssituasjoner i tureventyret vårt og legger til rette for gode turopplevelser!

La deg bli inspirert av mange tusen turtips, turbilder og videoer.
Bli delaktig i et inkluderende og hyggelig turmiljø.

“Jeg ble superglad når jeg oppdaget fjelltid.no der jeg kan møte likesinnede å dra på tur med. Gleder meg allerede til nye turopplevelser og treffe nye turvenner. "
Bendikte
Haugesund, Rogaland
“FjellTid er det beste som kunne skjedd meg. Når jeg scroller gjennom Fjellveggen og ser på alle de flotte bildene får jeg bekreftet at Norge er verdens vakreste land."
Mårten
Nodeland, Agder

FjellKortet

I FjellTid brenner vi for å gi våre medlemmer genuine naturopplevelser gjennom turglede, mestringsfølelse og det sosiale. Gjennom flere år har vi koblet opp nye turvennskap og samlet turer, turgleder og mestring – men vi jobber utrettelig for å bli stadig bedre, og skape mer verdi for deg.

Derfor lanserer vi nå Fjellkortet som en del av FjellTid medlemskapet ditt. Fjellkortet er et fordelskort hvor vi har fått med oss våre beste og hyggeligste samarbeidspartnere til å gi deg ekstra rabatter på aktiviteter og destinasjoner over hele landet.

FjellTid-turer

FjellTid bruker mye tid på å velge ut nye turperler for å skape uforglemmelige opplevelser. Aktiviteter, naturopplevelser, overnatting og mat er 4 viktige faktorer for å skape unike turopplevelser.

Opplev FjellTid-stemningen – en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor!

FjellTid-stemningen er noe du ikke kan kjøpe – den må oppleves. På FjellTid-turer skal du følge deg privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig.

BLI MED PÅ TUR!

"Vi tror på å spille på naturens premisser og legger opp til turmål
vi selv ønsker å gå. Slik skaper vi ekte tureventyr "
“Super måte å gjøre det man liker best, med folk som også digger å gå på tur!!! Menneskene er joviale og «nedpå». Ikke noe fjas;)."
Lise
Bærum, Viken

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter