HVA ER FJELLTID FOR DEG?

FjellTid.no er et sosialt turnettverk for alle turfolk, hvor du kan komme i kontakt med andre friluftsinteresserte for å dele opplevelser, planlegge turer og holde kontakten. Vi ønsker å inkludere folk i alle livssituasjoner i tureventuret vårt og legger til rette for gode turopplevelser!

"Jeg er glad for å ha funnet FjellTid. Når jeg scroller gjennom Fjellveggen og ser på alle de flotte bildene får jeg bekreftet at Norge er verdens vakreste land."
Mårten
27 år, Vest-Agder
“Jeg ble superglad når jeg oppdaget fjelltid.no der jeg kan møte likesinnede å dra på tur med. Gleder meg allerede til nye turopplevelser og treffe nye turvenner. "
Bendikte
44 år, Rogaland

FjellKortet fra FjellTid

Hva er FjellKortet?

FjellKortet er vårt fordelskort hvor vi har samlet det vi mener er de beste rabatter og avtaler for aktiviteter og destinasjoner over hele landet. Du får med andre ord fordeler både hos våre håndplukkende samarbeidspartnere og på FjellTid sine egne turer. I tillegg til alt dette støtter du videreutviklingen av FjellTid slik at vi kan bli så mye bedre for så mange flere!

Det koster så lite, men betyr så ufattelig masse.

Tusenvis av medlemmer!

På FjellTid finnes det tusenvis av turklare medlemmer fra hele Norden som er klare for nye turer! Finn flere turvenner for dine turer.

Alt skjer på Fjellveggen

I aktivitetsveggen på FjellTid kan du følge med på alt som skjer.
Få ny inspirasjon, like og kommentere. Eller du kan søke etter tidligere innlegg

Ubegrensete meldinger!

Send så mange meldinger du vil så ofte du vil.
Du kan også dele turbilder i meldinger.

Ubegrenset med bilder!

På FjellTid kan du dele så mange turbilder som du selv ønsker.
Organsier bildene i album eller vis andre hvor du er.

BLI MED PÅ TUR!

"Vi tror på å spille på naturens premisser og legger opp til turmål vi selv ønsker å gå.
Slik skaper vi ekte tureventyr "

DU KAN HVIS DU VIL!

Hver dag blir stadig nye turgleder født og mestringer gjennomført. Målet med FjellTid er å skape Norges hyggeligste turnettverk basert på ekte relasjoner, mestring og turgleder.

FJELLTID HANDLER OM DEG!

FjellTid er et norsk turkonsept laget for deg som liker friluftsliv. Det er for ALLE uavhengig av sivilstatus, alder, bosted eller ferdighetsnivå.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter