FjellTid-medlemskap

I FjellTid brenner vi for å gi våre medlemmer genuine naturopplevelser gjennom turglede, mestringsfølelse og det sosiale. Gjennom flere år har vi koblet opp nye turvennskap og samlet turer, turgleder og mestring – men vi jobber utrettelig for å bli stadig bedre, og skape mer verdi for deg.

Fjellkortet er noe du får som en del av FjellTid-medlemskapet ditt. Fjellkortet er et fordelskort hvor vi har fått med oss våre beste og hyggeligste samarbeidspartnere til å gi deg ekstra rabatter på aktiviteter og destinasjoner over hele landet.

FjellTid-turer

FjellTid bruker mye tid på å velge ut nye turperler for å skape uforglemmelige opplevelser. Sammen med våre svært dyktige turledere sørger vi for at du skal kunne senke skuldrene og nyte naturen slik den er. Vi arrangerer både nærturer og langturer.

Opplev FjellTid-stemningen – en hyggelig atmosfære der du alltid blir sett og tatt på alvor! FjellTid-stemningen er noe du ikke kan kjøpe – den må oppleves. På FjellTid-turer skal du følge deg privilegert, inkludert og ivaretatt allerede før avreise. Om du kommer alene eller sammen med noen du kjenner, sørger vi alltid for at du skal trives best mulig.

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter