Jeg heter Heidi. Jeg er 54 år, født og oppvokst i Nordland, men bosatt i Tromsø. Jeg er priviligert og takknemlig for å bo i nord. Landsdelen som bærer i seg unike muligheter til å leve tett på, og midt i naturen.

Tydelige årstider, skiftende vær og sterke naturkrefter. Et intenst og særskilt lys, også i den mørkeste tiden av året. Fjellene, skogene og viddene. Kystlinjen, bergknausene, øyriket, og det kalde ishavet.

 

 

 

Midt i dette lever jeg. Jeg skriver. Jeg fotograferer. Jeg har skrevet og fotografert i store deler av mitt liv. Jeg skriver små dikt. Gjerne med direkte inspirasjon fra omgivelsene, og naturen jeg har rundt meg. Inspirasjonen kommer gjennom et gyldent lys på en kveldstur, ved en intens grønn vårmark, i duften fra myk våt lyng, eller ved rislende vann i en sommerbekk.

 

Det betyr mye for meg å ta vare på de små gyldne øyeblikkene vi kan oppleve i naturen. De øyeblikkene og erfaringene som vi opplever i hverdagen, og i nærmiljøet der vi bor.

 

 

Jeg skriver om reiser og turopplevelser både i inn -og utland, men det er uten tvil de kortreiste turene som betyr mest. Turene som alle kan gjennomføre, og glede seg over. Turene som den som av ulike grunner orker minst, kanskje mestrer mest. De korte utendørsopplevelsene som gir frisk luft, vind i ansiktet, kontakt med naturen, – og egne følelser.

 

Kortreist naturglede styrker helsen, og den er tilgjengelig for alle. Jeg tar i bruk hele spekteret av erfaring i tekstene mine. Yrkeserfaring, personlige erfaringer, reiser og naturopplevelser.

 

Besøk min FjellTid-profil her!

 

Les gjerne mer i bloggen min Ny utsikt.  Jeg skriver Om å være. I livet. På ulike vis.

Om artikkelforfatteren:

Heidi

Heidi

Glad i kortreiste opplevelser i eget land, i egen landsdel, og i eget nærmiljø. Filosoferer, fotograferer og skriver. Har egen blogg NY UTSIKT www.heidirudolfsen.com.

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter