Det skal være lekende lett å komme seg ut på tur, både for store og små. Nettopp det ønsker ”Vi på tur” å bidra til. Les mer om samarbeidet!

Selv elsker vi å nyte herlige naturopplevelser og turen blir enda mer vellykket med gode og komfortable turklær. Derfor har våre nye samarbeidspartnere valgt å kalle  seg ”Vi på tur”. De ønsker at flere skal få oppleve den mektige naturen rundt seg med praktiske turklær av god kvalitet og til folkelige priser. Dette er noe vi i FjellTid liker å høre, da feil og dyrt turutstyr kan forringe turgledene.

 

Ambassadør Aksel er meget fornøyd med sitt nye antrekk fra vipåtur.

 

Turklær til enhver tid

Med merkene Move On og Salto tilbyr vipåtur.no et komplett turantrekk for store og små, uansett vær, situasjon og tid på året. ”Vi på tur” får høre fra kundene at turtøyet har fine farger, er komfortabel, har en god passform til en hyggelig pris. For damer tilbyr de deres populære turbukser med høyt liv, og har et bredt utvalg av turbukser til herrer og turbukser til damer. For å holde deg ekstra god og varm til vinterdager kan du også sjekke ut deres ulltøy.

 

Visste du at du får 50% rabatt med medlemskap i FjellTid hos ”Vi på tur”? Les mer om avtalen her!

 

”Vi på tur” kler opp turledere og ambassadører til FjellTid

 

Samarbeider med friluftsentusiaster fra FjellTid

Å nyte frisk luft, enten alene eller i lag med to- og firbente, har også en god effekt på vår mentale helse. Derfor er det så gledelig å samarbeide med ”Vi på tur” som er opptatt av nettopp dette. Gjennom inspirasjon, gode tips til turer og turklær kan vi sammen hjelpe enda flere til å komme seg ut på turer. Sjekk ut denne inspirasjonssiden, og kanskje den vekker turlysten i deg!

 

Hør gjerne med våre ambassadører (F.v.): Linda, Mona, Bente, Lars og Nina Cecilie hva de mener om klærne.

 

Sammen med Vi på tur” gleder vi oss til å dele ekte turglede sammen med deg! ”Vi på tur” er drevet av Mila Shop AS og i samarbeid med Skjelland Group AS.

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter