Jill er nysgjerrig, og liker å utforske nye turdestinasjoner. Hun er opptatt av at små turer i nærmiljøet kan gi like mye som de lange toppturene.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Jill 45, i Stavanger velkommen som FjellTid-ambassadør.

 

 

Hvem er du Jill?

Jeg liker å være ute i naturen, enten det er små eller store eventyr. Er nysgjerrig, og liker å utforske nye turdestinasjoner. Jeg er opptatt av at små turer i nærmiljøet kan gi like mye som de lange toppturene. Men ja takk, begge deler takk. For meg gir det å ferdes ute en energi, glede og mestring, som jeg ikke får noe annet sted.

 

 

Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?

Jeg synes det er spennende å få være ambassadør, og det gjør at jeg selv også blir mer motivert for å være ute. Dermed prioriterer jeg å komme meg ut mer enn jeg kanskje hadde gjort ellers i hverdagsstresset. Jeg forplikter meg til noe ved å være ambassadør og ønsker å bidra til å få flere med i FjellTid. Det å være ambassadør blir dermed en drivkraft til å gå på tur og oppleve nye destinasjoner. Jeg liker også å ta bilder, og er glad hvis noen gjennom mine bilder får lyst til å komme seg mer ut i naturen eller gå turer og få opplevelser de ellers ikke ville hatt. Og hvis det gjør at flere ønsker å bli en del av FjellTid er det bra også. Jeg får selv også tips til turer fra andre ambassadører og på fjelltid.no Synes også det er gøy at vi tilbyr fellesturer, og ønsker å få til å delta på en av disse i nærmeste fremtid.

 

 

Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?

Jeg ønsker å dele og inspirere til turglede generelt. Men også vise at det er det å komme seg ut som er viktigst, ikke at det trenger å være en ekstremtur hver gang. Jeg liker også å være ute hele året og i all slags vær. Så ønsker at min entusiasme skal smitte over på andre, slik at de også vil ut. Ikke la alle «unnskyldningene» for å ikke gå ut få ta over, men faktisk komme seg ut, fordi det å være ute gir så mye. Kort eller lang tur. Spiller ingen rolle. Det naturen gir får du ingen andre steder. Så punktvis ønsker jeg å legge vekt på:

  • Gleden ved å være ute.
  • Vise hvor enkelt det er å få en fin opplevelse ute.
  • Inspirere til nye turopplevelser/turtips.
  • Bidra til et fellesskap rundt FjellTid.

 

Her kan du bli bedre kjent med Jill på FjellTid eller besøke hennes Instagram-profil 🙂

 

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter