Hva? Ingen emneknagger?
Husk å slenge på emneknagger på dine innlegg. :)

Flere har skaffet seg FjellFresh og testet dette ut, men hvor bra er den egentlig?

Å ha dårlig lukt i klær og sko er et kjent problem for mange, men altfor få ønsker å innrømme at lukten kommer fra sine sko og tekstiler. Den siste tiden har vi fått flere ulike tilbakemeldinger og ønsker å dele noen av dem her:

Arild:

FjellTid-turleder Arild er en av dem. Han går mye toppturer og fikk testet sprayen på ullundertøy, skalljakke og på innersko i randoski. “Er veldig godt fornøyd med resultatet på ullundertøy og skalljakke. Er litt tung lukt av randosko. Innerskoen her er jo ganske så tykk og, men fjellfreshen har nå tatt vekk veldig mye av den sure lukta,” er tilbakemeldingen fra Arild.

Merethe:

FjellTider og ambassadør Merethe sin dom var: “Har måttet spraye flere ganger for å fjerne vond lukt i skoene. Tre ganger etter bruk. Synes den tok bort vond lukt til slutt. Totalt for meg 7,5 av 10.”

Magnus:

Som tømrer bruker FjellTider Magnus sine vernesko mye, og da lukter det fort. Med FjellFresh i skoene fikk han vernesko som ikke lukter noe som helst lengre.

Bjarne:

FjellTider Bjarne anbefaler deg å bruke sprayen i et ventilert miljø så du ikke får en salig blanding av “sitrus tåfis”. Men etter en stund blir det bra lukt i skoa.

FjellFresh er en effektiv spray som ikke bare eliminerer bakterier, men også fjerner uønsket lukt, samtidig som den etterlater en behagelig duft. Den er også veldig effektiv mot vond lukt fra sigaretter, matlaging, søppelkasser/dunker, toaletter, garderober og mye annet. Enten du er på tur, i aktivitet eller andre situasjoner der dårlig lukt er uunngåelig, gir FjellFresh deg en friskere hverdag.

Vi er veldig spente på hva du syntes? Tagg gjerne #fjellfresh på dine erfaringer og del det med oss på FjellTid.

Kan den brukes til mer enn å være på hode til denne søte tassen, Leo?

 

Om artikkelforfatteren:

Picture of FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden