Sindre er en eventyrer og fotograf som brenner for de store turene. De siste årene har han blant annet gjennomført turer som Canada- Norge i seilbåt (2 måneder) og krysset Island (21 dager, 640km). Gjennom Sindre sine innlegg får du føle på den vanvittige frihetsfølelsen og mestringen det er å være ute.

Annonse:

Den kanskje viktigste oppgaven som ambassadør for FjellTid er å hjelpe og motivere andre til å komme seg over dørstokkmila. Steget fra den trygge fjellveggen og ut blant mange fremmede kan være lang og tung, og kanskje litt skummel. Vi ønsker derfor Sindre 23, med base i Trondheim velkommen som FjellTid-ambassadør.Hvem er du Sindre?
Jeg er en eventyrer og fotograf som brenner for de store turene. Friluftslivet jeg bedriver er alt fra høye fjell og bratt friluftsliv til lange turer på høyfjellet eller seilturer. De siste årene har jeg vært veldig privilegert der jeg har fått gjennomført turer som Canada- Norge i seilbåt (2 måneder), Krysset Island (21 dager, 640km) og Norge på tvers til fots ( solo, 600km på 21 dager). Det har også blitt mange mindre turer, og jeg føler virkelig jeg har funnet det jeg elsker å drive med.Hva er din motivasjon som FjellTid-ambassadør?
Som ambassadør vil jeg være med å motivere andre til å komme seg ut i naturen og føle på den vanvittige frihetsfølelsen og mestringen det er å være ute. Samtidig vil jeg dele og vise hva jeg gjør så andre kan hente inspirasjon fra dette.Hva ønsker du å legge vekt på i innleggene dine?
Jeg ønsker å vise frem gode bilder, spesielle naturopplevelser, bratt friluftsliv, ekspedisjoner og de enkel turene i nærområdet.


Her kan du bli bedre kjent med Sindre på FjellTid eller besøke hans Instagram-profil 🙂

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter