Vi befinner oss på Sota Sæter Turisthytte en deilig sommerdag i juli, omgitt av majestetiske fjell i Breheimen.

Sota Sæter turisthytte byr på mange ulike aktiviteter for store og små, og det er man heldig med været er det vel anvendte dager. Naturen der er helt eventyrlig. Sotasæter leier blant annet ut sykler, så hvorfor ikke kombinere en topptur med en sykkeltur eller ta  en ettermiddagstur til Mysubytta og se de nydelige gamle stølene?Ønsker du en mer strabasiøs tur, er en topptur til Tverrådalskyrkja til 2089 meter over havet en fantastisk mulighet. Denne turen er middels vanskelig. Om du er i dårlig form, bruker du bare god tid. Dersom du har muligheter til å ha med en brefører kan også en liten rundtur på Fortundalsbreen være en kjekk opplevelse. Med andre ord; Om du bor på Sota Sæter Turisthytte har du massevis av tur og aktivitets muligheter. Jeg kan virkelig anbefale en sommeruke på Sota Sæter sammen med trivelig selskap.

Om artikkelforfatteren:

Tomas

Tomas

Heisann. Mitt navn er Tomas og jeg er en av initativtakerne til FjellTid.no. Sammen så prøver vi å bygge Norges beste turnettverk. Lag gode FjellTid-presentasjoner på profilene, bli med i grupper, og engasjer deg 🙂 Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros setter vi stor pris på å høre fra deg! Ta og gjerne kontakt med meg dersom du bare vil ha en skikkelig god Fjellprat ;) Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter